Home
25 . 06 . 2018
Primaria Municipiului Fetesti - Site Oficial
Comunicat - Port Turistic
Marţi, 26 Aprilie 2011 14:07

   Feteștenii vor avea, în curând, un port turistic. Proiectul a fost demarat la inițiativa primarului municipiului Fetești, dl. Gheorghe Catrinoiu.
   Prin H.G. nr. 120/2010, publicată în Monitorul Oficial nr. 250/ 08.04.2011, privind aprobarea listei cuprinzând programele şi proiectele de investiţii în turism şi a surselor de finanţare a documentaţiilor tehnice şi a lucrărilor de execuţie a programelor şi obiectivelor de investiţii în turism proiectul administrației publice feteștene  a fost declarat eligibil si ocupă poziția nr. 51.
   Potrivit primelor schiţe, portul va fi unul pentru ambarcaţiuni de mici dimensiuni, va avea deschidere la braţul Borcea şi se va întinde pe o suprafaţă de 1 ha.
   Amenajarea portului va aduce o serie de avantaje economice şi turistice în municipiul Feteşti. În primul rând, se vor crea locuri de muncă în perioada construcţiei investiţiei şi în momentul în care portul va deveni funcţional, în timp, autorităţile locale îşi doresc ca acest proiect să atragă investiţii masive precum construcţia unor hoteluri, moteluri, restaurante, cafenele, firme de turism, societăţi pentru închirieri de maşini, deschiderea unei şcoli de navigat, showroom-uri pentru vânzarea de ambarcaţiuni.
   Primarul municipiului Fetești, dl. Gheorghe Catrinoiu, a declarat că din punct de vedere economic şi turistic trebuie să ne dezvoltăm cât mai repede şi să atragem cât mai mulţi investitori. Este păcat că un număr mare de turişti când vin spre mare să treacă pe lângă Feteşti fără să vină la noi în municipiu.
   Încercăm să atragem cât mai mulţi turişti şi oameni de afaceri şi sunt convins că portul este un proiect foarte atractiv, o adevărată provocare pentru oamenii de business din România, a mai declarat edilul Feteștiului.


PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu

 
Comunicat DADP - Lucrari de primavara
Marţi, 12 Aprilie 2011 21:34

   Primăria municipiului Fetești, la initiativa domnului Primar Gheorghe Catrinoiu, execută , ca în fiecare an, prin Direcția de Administrare  a Domeniului Public lucrările curente de primăvară și anume:
- igienizarea și amenajarea spațiilor verzi, plantarea materialului dendrofloricol;
- toaletarea  și elagajul pomilor;
- văruire bordurilor și a pomilor, ș.a.
   Pe lângă lucrările curente aferente sezonului, DADP execută, încă de săptămâna trecută, lucrări de plombare a gropilor și denivelărilor cauzate de diferitele lucrări ce au fost executate în urma avariilor survenite la rețeau de apă și canalizare, dar și de factorii atmosferici și de mediu din această iarnă. Au fost vizate străzile Prelungirea Grâușor, 22 decembrie, Armatei, Oștirii, cartierul ce aparține asociație de locatari numărul 3.Lucrările vor continua pe străzile General Averescu, Octavian Goga și Ceahlăului.
   Deținătorii de autoturisme și participanții la trafic sunt rugați să evite zonele respective pentru a nu îngreuna executarea lucrărilor.
   De asemenea, începând de luni (11.04.2011) se execută lucrări pentru amenajarea unei parcări în zona sediului Primărie municipiului Fetești, ce va avea disponibile 20 de locuri.
   Primarul municipiului Fetești, dl. Gheorghe Catrinoiu, face un apel către toți cetățeni municipiului Fetești să nu distrugă spațiile verzi, materialul dendrofloricol, mobilerul urban și să păstreze curățenia localității. În acest sens vor fi montate și avertizoare.
   Totodată, dacă sunteți martorii unei acțiuni de distrugere a spațiilor verzi, materialului dendrofloricol și a  mobilerul urban sesizați în cel mai scurt timp Poliția Locală la numărul de telefon 0733 / 449.900, a mai precizat edilul Feteștiului.
   Conform HCL 62 / 09.10.2008 completată de HCL 37 / 31.03.2010 pentru distrugere amenzile sunt cuprinse între 200 și 1000 de lei pentru persoanele fizice și între 500 si 2000 de lei pentru persoanele juridice.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
ing. Gheorghe Catrinoiu

 
Anunt - Taxa stradala
Miercuri, 23 Martie 2011 17:44
TAXA FOLOSIRE TRAMĂ STRADALĂ DE CĂTRE AUTOVEHICULELE DE TRANSPORT MARFĂ ŞI PERSOANE PE RAZA MUNICIPIULUI FETESTI PE
STRĂZILE DE TRAFIC MEDIU SI GREU
 
Anunt Public nr. 4757/22.03.2011
Marţi, 22 Martie 2011 16:25


   APM Ialomita si Primaria mun.Fetesti cu sediul in mun.Fetesti, str.Calarasi,nr.595,bl.CF3,sc.A,et.3,jud.Ialomita titulara a planului "PUZ Zona Centrala Fetesti-Gara" - in mun.Fetesti, str.Calarasi, zona centrala Fetesti - Gara - zona studiata cuprinde atat zone din domeniul public al Consiliului Local Fetesti conform certificat de urbanism nr.154/24.06.2010 emis de Primaria mun.Fetesti,anunta publicul interesat asupra deciziei etapei de incadrare:

 - nu este necesara evaluarea de mediu urmand a fi supus planul procedurii de adoptare fara aviz de mediu.

   Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al planului propus,pot fi consultate la sediul APM Ialomita, loc.Slobozia, str.M Viteazu, nr.1, in zilele de luni-joi intre orele 8.00-16.30 si vineri 8.00-14.00.
   Observatiile publicului interesat se primesc zilnic, la sediul APM Ialomita in termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anuntului.

Primar,
Ing. Gheorghe Catrinoiu

 
Anunt Important
Miercuri, 09 Martie 2011 13:37

CENTRUL ZONAL INTERJUDETEAN
SECŢIA APA - CANAL FETEŞTI

ANUNŢ IMPORTANT

   Din cauza  vechimii reţelei de distribuţie a apei potabile,pentru preintampinarea apariţiei fenomenului de turbiditate a apei potabile, SCRAJ A SA. CONSTANTA ,Secţia Apa Canal Feteşti, informează locuitorii cartierelor Feteşti -Gara si Colonişti din municipiul Feteşti,ca in data de 10.03.2011 intre orele 09 - 16ul se va efectua spălarea relelei de apa ,motiv pentru care furnizarea serviciului in acest interval orar va fi intrerupta.
   Deasemenea,mai facem menţiunea ca aceasta măsura vine ca o completare a discuţiilor purtate de către conducerea societăţii cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari in data de 04.03.2011 cu privire la calitatea apei furnizate de către societatea noastră.

Def Sectie
Ing. Dorin Stoian

 
Anunt - Capturare Caini
Vineri, 18 Februarie 2011 17:10

   Primăria municipiului Fetești prin Direcția de Administrare a Domeniului Public, a început luna aceasta acțiunea de capturare a câinilor comunitari.
   Aceștia vor fi transportați la adăpostul special amenajat pe strada Unirii, unde vor fi examinați de către un medic veterinar autorizat.
   Adăpostul este înregistrat la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița prin Certificatul de Inregistrare nr. 0007/13.01.2011.
   După examinarea de la adăpost, medicul constată starea de sănătate a animalelor, iar cei care sunt bolnavi cronic sau incurabil vor fi eutanasiați conform prevederilor legale.
   Câinii care sunt declarați sănătoși vor fi sterilizați ( atât masculii cât și femelele), deparazitați, vaccinați antirabic și identificați prin tatuare sau crotaliu. Taxa pentru manoperă pe care o percepe medicul veterinar, în coformitate cu prevederile legale și stabilită prin contract, este de 50 lei/câine (fără medicamente ș.a.).
   Revendicarea sau adoptarea unui câine se face în termen de 14 zile de la capturare, pe baza unei declarații-angajament și cu achitarea taxei ce reprezintă cheltuielile medicale și de întreținere. După depășirea termenului de 14 zile câinii vor fi eliberați în teritoriu, conform reglementărilor din domeniu.
   Relații suplimentare și sesizări la numărul de telefon 0243 / 364.458 – Direcția de Administrare a Domeniului Public Fetești.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETEȘTI,
ing. Gheorghe Catrinoiu

 
ANUNT - Sezon Rece (Nr. 19512 din 01.11.2010)

   Având în vedere că în perioada sezonului rece se produc fenomene meteorologice periculoase( ninsori abundente și viscol), Comandamentul de Iarnă al municipiului Feteşti a hotărât unele măsuri, care să asigure condiţii optime de desfăşurare a activităţilor socio-economice pe raza municipiului Feteşti.
   În acest sens aducem la cunoştinţa populaţiei municipiului, următoarele:
• Se interzice parcarea mijloacelor auto pe drumurile publice, în scopul de a permite mijloacelor de intervenţie să asigure degajarea acestora de căderile de zăpada depuse;
• Unităţile comerciale si instituţiile sunt obligate să cureţe zăpada și gheața de pe trotuare și zonele adiacente acestora;
• Asociaţiile de locatari si persoanele fizice sunt obligate să cureţe zăpada și gheața de pe trotuare și zonele adiacente, precum și rigolele și şanţurile de scurgere a apei.

   În caz de nerespectare a acestor oblgații se vor aplica măsurile contravenţionale prevăzute în H.C.L. nr. 62/2008.

PREȘEDINTELE C.L.S.U. FETEȘTI
PRIMAR,
Ing. Gheorghe CATRINOIU

 
Mai multe articole..
« ÎnceputAnterior31323334353637383940UrmătorSfârşit »

Pagina 38 din 47
Romanian Bulgarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Plan Local de Apărare Împotriva Inundațiilor pe Perioada 2018-2021 *** CLSU Fetești

Date Caracteristice de Aparare a Obiectivelor Inundabile (PDF)

Plan de Situatie 1 (PDF)

Plan de Situatie 2 (PDF)

Facebook - Primaria Fetesti
Programul Operational Capacitate Administrativa
Organizare si Functionare
Directii si Departamente
Informare Publica
Informatii
Economie
Proiecte
Centru Media
Actualizat la: 21-06-2018.
by Xtin Computers