Home
04 . 07 . 2020
Primaria Municipiului Fetesti - Site Oficial
Comunicat - DC34 2012
Luni, 26 Noiembrie 2012 20:37

   Primaria si Consiliul Local Fetesti, au demarat, la initiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, proiectul ”Reabilitarea si modernizarea D.C. (drumului comunal) 34”.
   Investitia presupune reabilitarea si modernizarea drumului ce face legatura intre drunul national DN 3A Bucuresti-Fetesti si drumul judetean DJ212 Fetesti-Tandarei, in lungime de 2,45 km. Lucrarile care stau la baza realizarii investitiei sunt:
-    Scarificarea si completarea stratului din piatra sparta si balast;
-    Realizarea santurilor pentru scurgerea apelor pluviale;
-    Realizarea unui strat de reprofilare din balast de 10 cm grosime;
-    Realizarea unui strat de baza din piatra sparta de 15 cm grosime;
-    Realizarea unui strat de uzura de 5 cm din mixtura asfaltica.
   Primarul municipiului Fetesti, domnul Gheorghe Catinoiu a declarat ca prin reabilitarea si modernizarea DC 34 , acesta va deveni un drum de ocolire al localitatii, in special cartierul Colonisti, pentru traficul greu catre orasul Tandarei.
   De asemenea, dupa realizarea investitiei, beneficiarul, Primaria si Consiliul Local Fetesti, are obligatia de a asigura costurile legate de intretinerea drumului care face obiectul proiectului.
   Valoarea investitiei este de 1.005.300 lei, iar durata de realizare este de 10 luni. Proiectul este finantat prin Consiliul Judetean Ialomita cu fonduri din programul MDRT, conform HG 577/1997.
    
Primarul Municipiului Fetesti,
Gheorghe Catrinoiu

  
 
ANUNT Nr. 17901/14.11.2012
Miercuri, 14 Noiembrie 2012 22:08

   In conformitate cu prevederile art. 6, alin. (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, se aduce la cunostinta cetatenilor municipiului Fetesti urmatorul proiect de hotarare:


PROIECT DE HOTARARE privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2013


   Persoanele interesate pot face propuneri si sugestii in vederea imbunatatirii acestui proiect, la sediul Primariei Fetesti - Compartiment Relatii cu Publicul, tel. 0243/364410 int. 123, in termen de 10 zile de la data afisarii prezentului proiect de hotarare.
   Proiectul poate fi accesat pe site-ul www.primariafetesti.ro


Data afisarii
14.11.2012


Primarul Municipiului Fetesti
Gheorghe Catrinoiu

ANUNT Nr. 17901/14.11.2012 - taxe si impozite 2013
PROIECT DE HOTARARE privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2013

 
Comunicat - Ajutoare Alimentare
Marţi, 13 Noiembrie 2012 20:59

   În perioada 16 – 28 noiembrie, între orele 1000 - 1500, Primăria municipiului Fetești, distribuie ajutoarele alimentare care provin din stocurile de intervenție comunitare destinate categoriilor de persoane cele mai defavorizate din România.
    Categoriile de persoane care vor beneficia de ajutoarele alimentare sunt următoarele:
•    Familiile și persoanele singure care au stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416 / 20001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare;
•    șomerii care beneficiază de indemnizație de șomaj acordată  potrivit prevederilor Legii nr. 76 / 2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, cu modificările și completările ulterioare;
•    pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi, obținute din pensie sau, după caz, din pensii cumulate, se află sub 400 lei / lună;
•    persoanele cu handicap grav și accentuat, adulți și copii, neinstituționalizate.
    De asemenea, o persoană beneficiază de ajutor – produse alimentare – o singură dată în cadrul planului și pentru o singură categorie de persoane defavorizate căreia  îi aparține la data distribuirii ajutoarelor, chiar dacă se regăsește la acea dată în mai multe dintre categoriile de mai sus.
    Ajutoarele vor fi distribuite pe categorii și zone după cum urmează:

Programarea Ajutoarelor

Categorii Persoane Beneficiare

 

I. Beneficiarii Legii 416

 

II. Șomeri

III. Pensionarii (< 400 lei / lună )

 

IV. Persoane cu handicap

 

 

Zone

Data

 

16

- nov.-

 

19

- nov.-

 

20

- nov.-

 

21

- nov.-

 

22

- nov.-

 

23

- nov.-

 

26

- nov.-

 

27

- nov.-

 

28

- nov.-

1. Coloniști

Legea 416

Legea 416

șomeri

șomeri

pensionari

pensionari

Pers. cu handicap

Pers. cu handicap

-

2. Fetești Gară

șomeri

șomeri

pensionari

pensionari

Pers. cu handicap

Pers. cu handicap

Legea 416

Legea 416

-

3. Fetești Oraș

pensionari

pensionari

Pers. cu handicap

Pers. cu handicap

Legea 416

Legea 416

șomeri

șomeri

-

4. Vlașca

Pers. cu handicap

Pers. cu handicap

Legea 416

Legea 416

șomeri

șomeri

pensionari

pensionari

-

5. Buliga

-

-

-

-

-

-

-

-

Toate categoriile

Primarul Municipiului Fetești,
Gheorghe Catrinoiu

 
Comunicat - Gala APL .H
Luni, 12 Noiembrie 2012 20:55
   Primarul municipiului Feteşti, domnul Gheorghe Catrinoiu a participat vineri 09 noiembrie, la Hotel Aro Palace din Braşov, la Gala Administraţia Locală la Înălţime în cadrul Forumului Administraţiei Româneşti - Ediţia a V-a.
   Obiectivul forumului, organizat de Revista Română de Administraţie Publică Locală, este crearea unui spaţiu de negociere publică între reprezentanţii administraţiei locale şi centrale, organizaţiile non-guver¬na¬mentale de profil, oficiali ai mediului universitar şi actorii cointeresaţi de admi¬nistraţia românească. La eveniment au participat reprezentanţi ai primăriilor, consilii¬lor judeţene, ONG-urilor şi ai unor structuri administrative teritoriale.
   În cadrul galei au fost acor¬date premii pentru cel mai bun primar de comună, oraş, municipiu din România, cel mai bun primar de comună, oraş, municipiu din fiecare dintre cele opt regiuni de dezvoltare.
   Edilul feteştean a primit premiul pentru “Cel mai Bun Primar de Municipiu din Regiunea Sud-Muntenia”.
   Primarul municipiului Fetesti, domnul Gheorghe Catrinoiu a declarat că “acest premiu este menit sa evidenţieze eforturile angajaţilor primăriei pentru evoluţia pozitivă şi normală a actului administrativ, eforturile pentru dezvoltarea localităţii al cărui reprezentant ales sunt. De asemenea, evidenţiază orientarea spre dezvoltarea localităţii, deschiderea pentru inovare şi valorificarea potenţialului de a creşte sursele proprii de venituri ale administraţiei locale feteştene. Acest premiu este cel de-al treilea premiu care răsplăteşte eforturile administratiei locale pentru dezvoltarea municipiului. Celelalte două au fost ”Premiul de Excelenţă pentru Cele Mai Valoroase  Lucrări de Infrastructură”, în data de 18 octombrie, acordat în cadrul celei de-a VIII-a ediţie a  Galei Premiilor de Excelenţă Administraţie.ro şi premiul pentru cel mai bun proiect la secţiunea „Utilităţi publice” la nivelul Regiunii Sud Muntenia în cadrul Galei de Decernare a Premiilor Concursului Naţional de Proiecte din Administraţia Publică Locală: „Cele bune să se-adune!” – Ediţia 2012, din data de 04 mai.”
   Edilul feteştean a mai precizat “doresc să-l felicit pe primarul Urziceniului, Constantin Sava, care a obţinut premiul pentru “Cel mai bun primar de municipiu din România” dar  şi pe primarul localităţii Amara, Victor Moraru, care a fost premiat ca ”Cel mai bun primar de oraş din regiunea Sud-Muntenia”.”

Primarul Municipiului Feteşti,
Gheorghe Catrinoiu
 
Anunt Public
Luni, 12 Noiembrie 2012 15:33
   Primăria Municipiului Feteşti având sediul in Municipiul Feteşti, str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF, Sc. A, et. II-IV, anunţă publicul interesat asupra organizării dezbaterii publice asupra documentaţiei faza PUZ "Parc Fotovoltaic, Mun. Feteşti, jud. Ialomiţa", pentru amplasamentul situat in Tarla 275/1/1, parcela 1-18; Tarla 275/1/3, parcela 1-8; Tarla 267/1/2, parcela 1-5; Tarla 269/1/2, Parcela 1,2, titular de proiect fiind S.C."ATHOS CONSTRUCTIONS & INVEST" S.R.L., iar proiectant general S.C."SOONDINGER" S.R.L., dezbatere care va avea loc in data de  05.12.2012, orele 10.00  , la sala de şedinţe C.L. din str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF3, sc. D, parter.
   Documentele complete ale propunerilor conţinute in PUZ se pot consulta la sediul primăriei, Compartimentul Urbanism, et. III, cam. 6, zilnic, intre orele 8.00-16.30 (luni - joi), respectiv 8.00-14.00 (vineri).
   Observaţii, comentarii şi sugestii se primesc in scris la sediul Primăriei Mun. Feteşti, in termen de 18 zile calendaristice de la data publicării anunţului.

Primar,
Gheorghe Catrinoiu
 
Comunicat - Ziua Armatei
Luni, 29 Octombrie 2012 21:21

   Primaria municipiului Fetesti si Consiliul Local in colaborare cu Garnizoana Fetesti, la initiativa primarului, domnul Gheorghe Catrinoiu, au sarbatorit cu fast Ziua Armatei Romane.
   Evenimentul s-a desfasurat, incepand cu ora 09.00, la Monumentul Eroilor Aviatori, la Liceul tehnologic de Industrie Alimentara. La manifestarea de comemorare a eroilor aviatori au participat viceprimarul municipiului Fetesti, domnul Gheorghe Mitache, deputatul de Fetesti – Tandarei, Cristina Ancuta Pocora, Garnizoana Fetesti in frunte cu Comandorul Catalin Bahneanu, Asociatia cadrelor militare in rezerva si in retragere filiala Fetesti si familiile aviatorilor cazuti la datorie.
   Cei prezenti la evenimentul de la ora 09.00 s-au deplasat la Monumentul Eroilor din Parcul Stadionului pentru manifestarile comemorative organizate cu ocazia Zilei Armatei.
   Ceremonialul a inceput, la ora 10.00, cu o slujba religioasa oficiata de un sobor de preoti, dupa care a continuat cu discursurile Comandantului Garnizoanei Fetesti, Comandorul Catalin Bahneanu, urmat de viceprimarul Fetestiului, Gheorghe Mitache si de eleva Tudor Roxana, de la Liceul Teoretic ”Carol I”, care au elogiat eroii neamului.
   ”Armata a fost si va ramane fara indoiala un pilon al societatii cu merite incontestabile de-a lungul timpului, institutie care se bucura la superlativ de increderea populatiei. Astazi evocam  memoria eroilor neamului carora le datoram o vesnica recunostinta pentru sacrificiile lor si se cuvine sa le aducem un pios omagiu. Am convingerea ca multi tineri din cei prezenti se vor indrepta catre aceasta cariera deosebita si ca vor dori sa faca parte din structurile fortelor armate. De asemenea, doresc sa va asigur de intreaga noastra consideratie si disponibilitatea permanenta a institutiei pe care o conducem pentru o permanenta colaborare”, a declarat viceprimarul municipiului, Gheorghe Mitache.
   La finalul discursurilor, au inceput depunerile de coroane oferite de reprezentantii fiecarei institutii si de elevii din localitate.
   Ceremonialul dedicat Zilei Armatei Romane a fost incheiat cu o defilare a Detasamentului de Onoare al Garnizoanei Fetesti.
    
PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu

Click aici pentru Galerie foto - Ziua Armatei 2012

 
Comunicat - Administratie
Miercuri, 24 Octombrie 2012 12:52
   Primarul municipiului Fetesti, domnul Gheorghe Catrinoiu a participat, joi 18 octombrie, la Poiana Brasov, la cel mai important eveniment al toamnei din administratia publica, cea de-a VIII-a editie a  Galei Premiilor de Excelenta Administratie.ro.
   Evenimentul a fost organizat de portalul national de Administratie publica www.Administratie.ro impreuna cu organizatia ”Oameni si Companii”, alaturi de partenerii Camera Deputaţilor, Agentia Nationala a Functionarilor Publici si Primaria Brasov.
   La de-a VIII-a editie a  Galei Premiilor de Excelenta Administratie.ro au participat peste 130 de persoane, lideri din administratia publica centrala si locala, precum si reprezentanti ai mediului de afaceri.
   In cadrul evenimentului edilul fetestean a primit ”Premiul de Excelenta pentru Cele Mai Valoroase  Lucrari de Infrastructura”.
   Primarul municipiului Fetesti, domnul Gheorghe Catrinoiu a precizat ca in cadrul Galei au fost premiati cei mai merituosi reprezentanti ai administratiei publice locale si centrale, care s-au evidentiat in acest an prin eforturile pentru dezvoltarea acestui sistem, initiative pozitive şi proiecte de anvergura.
   De asemenea, factorii implicati au discutat despre importanta gasirii unui nou model, propriu Romaniei, de reforma autentica in administratie si despre necesitatea reevaluarii conceptului de responsabilitate publica in institutiile statului.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu
 
Comunicat - Sarbatoarea Toamnei 2012
Luni, 15 Octombrie 2012 22:10

   Primăria și Consiliul Local Fetești, la inițiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, au desfășurat cu sprijinul sponsorilor, “Sărbătoarea Toamnei ediția a III –a”, în perioada 05 – 14 octombrie.
   Feteștenii s-au putut bucura de produsele comercializate de producătorii de îmbrăcăminte, carne și preparate din carne, legume, fructe dar și jucării și produse de artizanat. De asemenea, cei mici, și nu numai, au profitat de parcul de distracții.
   Terasele cu specific românesc au fost și ele la mare căutare în această perioadă.
   În cadrul evenimentului, în fiecare seară, între orele 1700 - 2200, au avut loc recitaluri live de muzică populară și etno-dance, iar copiii de la Casa de Cultură a municipiului Fetești, Ansamblul Căminului Cultural Bordușani și Ansamblul Căminului Cultural Făcăieni, au susținut programe artistice cu specific.
   Printre protagoniștii prezenți la “Sărbătoarea Toamnei Ediția a III-a”  s-au numărat :
Claudia Ghițulescu, Alin Călinescu, Cristina Darha, Petrică Mîțu Stoian, Elena Merisoreanu, Elisabeta Turcu, Dj Jungle, magicianul Ionuț Alexandru Marcu, Artur, ș.a.
   Primarul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu, a declarat că : "Sărbătoarea Toamnei ediția a III – a, este unul dintre cele mai importante evenimente ale municipiului nostru, la care toți locuitorii au participat cu mândrie. Am reușit și în acest an să organizăm o serie de evenimente cultural-artistice care se adresează tuturor categoriilor de vârstă, dar şi tuturor preferinţelor muzicale, asta deoarece nu trebuie să uităm că vorbim despre sărbătoarea tuturor feteștenilor. Etalarea valorilor face din Toamna Feteșteană un eveniment reprezentativ pentru noi, de aceea, festivalul a fost la standardele cu care s-au obișnuit feteștenii încă  din anii trecuți.”
    
PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu

Click AICI pentru galeria foto "Sarbatoarea Toamnei 2012" Fetesti

 
Comunicat
Duminică, 30 Septembrie 2012 19:08

   Primăria municipiului Fetești, la inițiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, cu sprijinul Casei de Cultură, a organizat vineri 28 septembrie, începând cu ora 11.00, un spectacol ocazionat de “Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”.
   Copii Casei de Cultură le-a oferit persoanelor vârstnice un program artistic deosebit. Trupa „Primavera” a dansat pe celebrele piese Balada Boa si Ai Se Eu Te Pego, trupa „Primavera”  a dansat macarena iar Zaromba Emilia și Țibuleac Gabriela au interpretat “Mami”  și „Dar-ar naiba dragoste în tine”.
La eveniment, alături de edilul Fetestiului au participat si viceprimarul localității, Gheorghe Mitache, deputatul pe colegiul 1 Fetești-Țandărei, Cristina Ancuța Pocora și reprezentanții Raiffeisen Bank.
   Viceprimarul municipiului Fetești, Gheorghe Mitache le-a oferit câte o floare femeilor prezente la eveniment ca semn al aprecierii si respectului pe care le poartă domnia sa tuturor doamnelor.
   De asemenea, reprezentanții Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară Fetești împreună cu domnul primar au pregătit o surpriză pentru pesoanele varstnice prezente oferindul-le câte o felicitare realizată manual de către elevii instituției de învățământ.
   Invitatul special a fost cunoscutul interpret de muzică populară, Ion Artur solistul trupei „Românașii”.
   Primarul municipiului Fetești domnul Gheorghe Catrinoiu a declarat că „Ne aplecăm cu respect în faţa concetăţenilor noştri vârstnici, pentru contribuţia însemnată pe care au adus-o de-a lungul anilor la dezvoltarea societăţii româneşti și  a municipiului nostru. În această zi de sărbătoare doresc să le adresez tuturor vârstnicilor zile senine, sănătate, bucurii alături de copii, nepoți, strănepoți, prieteni și să nu își piardă speranța”.
    
PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu
 
 

 

 
Mai multe articole..
« ÎnceputAnterior31323334353637383940UrmătorSfârşit »

Pagina 33 din 48
Romanian Bulgarian English French German Italian Portuguese Spanish
Plan Local de Apărare Împotriva Inundațiilor pe Perioada 2018-2021 *** CLSU Fetești

Date Caracteristice de Aparare a Obiectivelor Inundabile (PDF)

Plan de Situatie 1 (PDF)

Plan de Situatie 2 (PDF)

Facebook - Primaria Fetesti
WIFI4EU
Directii, Servicii si Compartimente
Informare Publica
Informatii
Economie
Proiecte
Centru Media
Actualizat la: 03-07-2020.
by Xtin Computers

Acest website foloseste cookies pentru a imbunatati navigatia si alte functii. Utilizand acest website, acceptati ca putem plasa aceste tipuri de informatii in dispozitivul dumneavoastra. Pentru a afla mai multe despre cookies si cum le puteti sterge, consultati politica de cookies.

Accept cookies.
EU Cookie Directive