Home
04 . 07 . 2020
Primaria Municipiului Fetesti - Site Oficial
Comunicat - Festivitate deschidere an scolar
Luni, 17 Septembrie 2012 21:32

   Primarul municipiului Fetesti, domnul Gheorghe Catrinoiu a participat, luni, 17 septembrie, la deschiderea anului scolar 2012-2013 la scolile si liceele din localitate.
   Boboceii, pregatiti cu flori pentru doamnele invatatoare, au asteptat cu nerabdare, dar si cu mari emotii, sa isi cunoasca noii colegi, precum si pe cei care le vor indruma pasii in viata in urmatorii patru ani.Tot cu emotii au pasit in noul an scolar si cei care sunt in clasa a IX si care, de astazi, incep o noua etapa din viata lor, iar pentru ceilalti elevi, prima zi de scoala a fost un bun prilej de a povesti cum si-au petrecut vacanta de vara.
   La manifestari, alaturi de cadrele didactice, elevi si parinti au participat si reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean Ialomita, consilieri locali, viceprimarul municipiului Fetesti, Gheorghe Mitache si deputatul de Fetesti-Tandarei, Cristina Pocora.
   Edilul municipiului Fetesti, Gheorghe Catrinoiu le-a transmis un mesaj elevilor:” sa va respectati dascalii, care vor simti satisfactia muncii prin rezultatele voastre, parintii pentru ca ei au bucuria de a va vedea crescand impliniti, si sa nu uitati ca numai invatand cu responsabilitate si daruire puteti pune bazele unei societati viitoare normale si cu oameni de elita. Administratia locala fetesteana va sprijini scoala in continuare si va raspunde prompt cerintelor si nevoilor acesteia, asa cum am facut si pana acum. Va doresc un an scolar cu rezultate exceptionale.”

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu

 
 

 

 
Comunicat - Lucrari RAJA
Luni, 17 Septembrie 2012 21:30
   Primăria municipiului Feteşti, la iniţiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, a demarat prin operatorul unic regional RAJA Constanţa, Secţia Apă şi Canal Feteşti lucrări de branşare a utilizatorilor la  noul inel de apă construit prin proiectul “Reabilitarea reţelei  de alimentare cu apă a cartierului Feteşti Gară, etapa I”, finanţat prin programul PHARE CES 2006, ce a avut o valoare de 1 064 253 euro si a fost finalizat în anul 2009.
   Obiectivul principal al proiectului a fost îmbunătăţirea sistemului de distribuţie şi creşterea calităţii apei potabile destinată consumului public în municipiul Feteşti – cartierele Feteşti Gară şi Colonişti.
   Edilul municipiului Feteşti, domnul Gheorghe Catrinoiu, a declarat:  ”au fost branşate la noul inel de apă, blocurile CFR3, CFR4, CFR5 şi CFR7. Costurile s-au ridicat la aprox. 70000 lei, sumă ce a fost achitată integral de către operator. Lucrările vor continua, astfel încât toţi locuitorii din cartierul Feteşti Gară să fie branşaţi la noul inel de apă. De asemenea, tot pe cheltuiala operatorului, se realizează şi reabilitarea reţelelor auxiliare de distribuţie a apei potabile. În urma acestor lucrări, locuitorii municipiului vor beneficia de apă potabilă de foarte bună calitate.”
   Reamintim că edilul feteştean a ridicat premiul pentru cel mai bun proiect la secţiunea „Utilităţi publice” la nivelul Regiunii Sud Muntenia în cadrul Concursului Naţional de Proiecte din Administraţia Publică Locală: „Cele bune să se-adune!” – Ediţia 2012, organizat de RRAPL , câştigat cu proiectul „Reabilitarea reţelei de apă potabilă în municipiul Feteşti”. Pentru stabilirea premiilor, acordate atat la nivel regional, cat si la nivel national, comisia de evaluare a analizat fisele a peste 700 de proiecte inscrise in competitie. Au fost apreciate durabilitatea si calitatea proiectelor, inovatia, impactul proiectelor in comunitatile beneficiare, dar si implicarea si dedicatia echipelor administratiei publice locale.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu
 
Comunicat - Incepere an scolar
Luni, 10 Septembrie 2012 21:40

   Primăria municipiului Fetești a executat , ca în fiecare an, prin Direcția de Administrare  a Domeniului Public lucrările de reparatii curente și întreținere la unitatile de invatamant de pe raza municipiului, pentru începerea noului an școlar.
   Programul care include igienizarea sălilor de clasă, revizii la instalaţia electrică, înlocuire conductori electrici, înlocuire corpuri de iluminat, reparaţii garduri, montare parchet și lambriu, ș.a.m.d, la unitățile de învățământ din localitate a fost finalizat.
   Primarul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu, a declarat: ”mă bucură faptul că am reușit să finalizam, împreună cu directorii unităților de învățământ, și anul acesta, până la 1 septembrie, lucrările de igienizare și modernizare  a tuturor şcolilor şi grădiniţelor de pe raza municipiului. Am dorit să facem din timp această pregătire pentru începerea noului an şcolar, să putem asigura elevilor din instituțiile de învățământ feteștene spaţii cu maxim de confort, deoarece pentru mine copiii reprezintă o  prioritate. Directorii unităților de învățământ sunt în toiul pregătirilor pentru prima zi de şcoală, 17 septembrie.”

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu

  

 

 
Anunt Public - rezultate informare SOLAR ENERGY JUPITER
Joi, 30 August 2012 21:32

   Primăria Municipiului Feteşti având sediul in Municipiul Feteşti, str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF3, Sc. A, et. II-IV, anunţă publicul interesat asupra rezultatelor informarii si consultarii privind continutului documentaţiei faza PUZ "Centrală fotovoltaică, Mun. Feteşti, jud. Ialomiţa", pentru amplasamentul situat in Tarlaua 101/1, Parcela 11, titular de proiect fiind S.C."SOLAR ENERGY JUPITER " S.R.L. si face cunoscut faptul ca in perioada de consultare a publicului precum si in cadrul dezbaterii publice organizate in data de 22.08.2012 nu s-au inregistrat propuneri, observatii sau sugestii cu privire la continutul acestei documentatii.

Primar,
Gheorghe Catrinoiu

 
Anunt Public - rezultate informare BIANCAGRI - SERVICE
Joi, 30 August 2012 21:30
   Primăria Municipiului Feteşti având sediul in Municipiul Feteşti, str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF3, Sc. A, et. II-IV, anunţă publicul interesat asupra rezultatelor informării si consultării privind continutului documentaţiei faza PUZ "Construire  parc fotovoltaic, Mun. Feteşti, jud. Ialomiţa", pentru amplasamentul situat in Tarlaua 286, Parcela 17, 1/3, lotul 4, titular de proiect fiind S.C."BIANCAGRI - SERVICE" S.R.L. şi face cunoscut faptul că in perioada de consultare a publicului precum şi in cadrul dezbaterii publice organizate in data de 22.08.2012 nu s-au inregistrat propuneri, observaţii sau sugestii cu privire la conţinutul acestei documentaţii.
        
Primar,
Gheorghe Catrinoiu
 
Comunicat - Zilele Municipiului Fetesti
Marţi, 21 August 2012 21:04

    Primăria și Consiliul Local Fetești, la inițiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, au desfășurat în perioada 17 – 19 august, pe aleea principală din ”Parcul Stadion”, “Zilele municipiului Fetești ediția a IV –a”.
    În cadrul evenimentului, în fiecare seară, între orele 1800 - 2200, au avut loc recitaluri live de muzică populară, pop-dance, etno-dance, dance, pop-rock si muzică ușoară.
    Spectacolul a fost deschis, în fiecare zi, de către copii de la  Casa de Cultură a municipiului Fetești (trupele Steluțele, Primavera și  interpreții Zaromba Emilia, Andreea Marin, Cristiana Șandru si George Decu).
    Printre protagoniștii prezenți la “Zilele municipiului Fetești ediția a IV –a”, care au încântat publicul, s-au numărat: Sylvi, Ion Artur, Aurora și Săndel Mihai, Lorenna, Tavi  Colen, Emma, Recover Band, Alex Cery, Proconsul, Trupa Zero, Connect-R si DeepCentral.
    Primarul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu, a declarat că " Zilele municipiului Fetești ediția a IV –a, este unul dintre cele mai importante evenimente ale municipiului nostru, la care toți locuitorii au participat cu bucurie. Etalarea valorilor face din această sărbătoare a feteștenilor un eveniment reprezentativ pentru noi, de aceea, am încercat și în acest an  ca a IV-a  ediție a să fie la standardele cu care s-au obișnuit feteștenii, de ziua lor.”
    Evenimentul s-a încheiat cu un superb foc de artificii.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu

Click AICI pentru Galerie Foto - Zilele Municipiului Fetesti (August 2012)

 
Anunt Public
Luni, 30 Iulie 2012 17:41
   Primăria Municipiului Feteşti având sediul in Municipiul Feteşti, str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF, Sc. A, et. II-IV, anunţă publicul interesat asupra organizării dezbaterii publice asupra documentaţiei faza PUZ " Centrală fotovoltaică, Mun. Feteşti, jud. Ialomiţa", pentru amplasamentul situat in Tarlaua 101/1, Parcela 11, titular de proiect fiind S.C."SOLAR ENERGY JUPITER " S.R.L., iar proiectant general S.C."PROCIVIL" S.R.L., dezbatere care va avea loc in data de 27.08.2012, orele 10.00   la sala de şedinţe C.L. din str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF3, sc. D, parter.
   Documentele complete ale propunerilor conţinute in PUZ se pot consulta la sediul primăriei, Compartimentul Urbanism, et. III, cam. 6, zilnic, intre orele 8.00-16.30 (luni - joi), respectiv 8.00-14.00 (vineri).
   Observaţii, comentarii şi sugestii se primesc in scris la sediul Primăriei Mun. Feteşti, in termen de 18 zile calendaristice de la data publicării anunţului.

Primar,
Gheorghe Catrinoiu

 
Anunt Public
Luni, 30 Iulie 2012 17:39
   Primăria Municipiului Feteşti având sediul in Municipiul Feteşti, str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF, Sc. A, et. II-IV, anunţă publicul interesat asupra organizării dezbaterii publice asupra documentaţiei faza PUZ "Parc Fotovoltaic, Mun. Feteşti, jud. Ialomiţa", pentru amplasamentul situat in Tarlaua 286, Parcela17, 1/3, lot 4, titular de proiect fiind S.C."BIANCAGRI - SERVICE" S.R.L., iar proiectant general S.C."DE LUXE TRADING" S.R.L., dezbatere care va avea loc in data de 27.08.2012, orele 12.00  , la sala de şedinţe C.L. din str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF3, sc. D, parter.
   Documentele complete ale propunerilor conţinute in PUZ se pot consulta la sediul primăriei, Compartimentul Urbanism, et. III, cam. 6, zilnic, intre orele 8.00-16.30 (luni - joi), respectiv 8.00-14.00 (vineri).
   Observaţii, comentarii şi sugestii se primesc in scris la sediul Primăriei Mun. Feteşti, in termen de 18 zile calendaristice de la data publicării anunţului.

Primar,
Gheorghe Catrinoiu
 
Comunicat - Lucrari DADP Stadion
Marţi, 24 Iulie 2012 20:14
   Primăria şi Consiliul Local Feteşti, la iniţiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, execută prin Direcţia de Administrare  a Domeniului Public lucrări de reabilitare şi modernizare a stadionului echipei de fotbal Rapid Feteşti.
   Lucrările care constau în rebilitarea vestiarelor şi montarea de scaune în tribune, au fost impuse de Federaţia Română de Fotbal, astfel încât să întrunească toate condiţiile pentru a fi omologat ca stadion pentru meciuri din Liga a III-a, în prezent având condiţii pentru meciuri de Divizia D.
   Edilul municipiului Feteşti, domnul Gheorghe Catrinoiu, a declarat: ”Reabilitarea stadionului municipal se face cu bani de la bugetul local şi este motivată şi de promovarea echipei de fotbal Rapid Feteşti în Liga a III-a, ceea ce înseamnă că la meciuri vor veni mai mulţi spectatori şi oficiali din fotbal, gazonul trebuie să fie în condiţie bună, la fel ca vestiarele şi tribuna oficială.”
   De asemenea, în această perioadă, Direcţia de Administrare  a Domeniului Public continuă lucrările de reparatii curente și întreținere la unitatile de invatamant de pe raza municipiului care cuprind: igienizarea sălilor de clasă, revizii la instalaţia electrică, înlocuire conductori electrici, înlocuire corpuri de iluminat, reparaţii garduri, montare parchet și lambriu, ș.a.m.d, la școlile cu clasele I – VIII nr. 2 ”Nicolae Bălcescu”, nr.3 ”Dimitrie Cantemir”, nr. 4 și nr. 7 ”Aurel Vlaicu”.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu
 
Mai multe articole..
« ÎnceputAnterior31323334353637383940UrmătorSfârşit »

Pagina 34 din 48
Romanian Bulgarian English French German Italian Portuguese Spanish
Plan Local de Apărare Împotriva Inundațiilor pe Perioada 2018-2021 *** CLSU Fetești

Date Caracteristice de Aparare a Obiectivelor Inundabile (PDF)

Plan de Situatie 1 (PDF)

Plan de Situatie 2 (PDF)

Facebook - Primaria Fetesti
WIFI4EU
Directii, Servicii si Compartimente
Informare Publica
Informatii
Economie
Proiecte
Centru Media
Actualizat la: 03-07-2020.
by Xtin Computers

Acest website foloseste cookies pentru a imbunatati navigatia si alte functii. Utilizand acest website, acceptati ca putem plasa aceste tipuri de informatii in dispozitivul dumneavoastra. Pentru a afla mai multe despre cookies si cum le puteti sterge, consultati politica de cookies.

Accept cookies.
EU Cookie Directive