Home
17 . 07 . 2019
Primaria Municipiului Fetesti - Site Oficial
Anunt Public
Luni, 30 Iulie 2012 17:41
   Primăria Municipiului Feteşti având sediul in Municipiul Feteşti, str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF, Sc. A, et. II-IV, anunţă publicul interesat asupra organizării dezbaterii publice asupra documentaţiei faza PUZ " Centrală fotovoltaică, Mun. Feteşti, jud. Ialomiţa", pentru amplasamentul situat in Tarlaua 101/1, Parcela 11, titular de proiect fiind S.C."SOLAR ENERGY JUPITER " S.R.L., iar proiectant general S.C."PROCIVIL" S.R.L., dezbatere care va avea loc in data de 27.08.2012, orele 10.00   la sala de şedinţe C.L. din str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF3, sc. D, parter.
   Documentele complete ale propunerilor conţinute in PUZ se pot consulta la sediul primăriei, Compartimentul Urbanism, et. III, cam. 6, zilnic, intre orele 8.00-16.30 (luni - joi), respectiv 8.00-14.00 (vineri).
   Observaţii, comentarii şi sugestii se primesc in scris la sediul Primăriei Mun. Feteşti, in termen de 18 zile calendaristice de la data publicării anunţului.

Primar,
Gheorghe Catrinoiu

 
Anunt Public
Luni, 30 Iulie 2012 17:39
   Primăria Municipiului Feteşti având sediul in Municipiul Feteşti, str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF, Sc. A, et. II-IV, anunţă publicul interesat asupra organizării dezbaterii publice asupra documentaţiei faza PUZ "Parc Fotovoltaic, Mun. Feteşti, jud. Ialomiţa", pentru amplasamentul situat in Tarlaua 286, Parcela17, 1/3, lot 4, titular de proiect fiind S.C."BIANCAGRI - SERVICE" S.R.L., iar proiectant general S.C."DE LUXE TRADING" S.R.L., dezbatere care va avea loc in data de 27.08.2012, orele 12.00  , la sala de şedinţe C.L. din str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF3, sc. D, parter.
   Documentele complete ale propunerilor conţinute in PUZ se pot consulta la sediul primăriei, Compartimentul Urbanism, et. III, cam. 6, zilnic, intre orele 8.00-16.30 (luni - joi), respectiv 8.00-14.00 (vineri).
   Observaţii, comentarii şi sugestii se primesc in scris la sediul Primăriei Mun. Feteşti, in termen de 18 zile calendaristice de la data publicării anunţului.

Primar,
Gheorghe Catrinoiu
 
Comunicat - Lucrari DADP Stadion
Marţi, 24 Iulie 2012 20:14
   Primăria şi Consiliul Local Feteşti, la iniţiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, execută prin Direcţia de Administrare  a Domeniului Public lucrări de reabilitare şi modernizare a stadionului echipei de fotbal Rapid Feteşti.
   Lucrările care constau în rebilitarea vestiarelor şi montarea de scaune în tribune, au fost impuse de Federaţia Română de Fotbal, astfel încât să întrunească toate condiţiile pentru a fi omologat ca stadion pentru meciuri din Liga a III-a, în prezent având condiţii pentru meciuri de Divizia D.
   Edilul municipiului Feteşti, domnul Gheorghe Catrinoiu, a declarat: ”Reabilitarea stadionului municipal se face cu bani de la bugetul local şi este motivată şi de promovarea echipei de fotbal Rapid Feteşti în Liga a III-a, ceea ce înseamnă că la meciuri vor veni mai mulţi spectatori şi oficiali din fotbal, gazonul trebuie să fie în condiţie bună, la fel ca vestiarele şi tribuna oficială.”
   De asemenea, în această perioadă, Direcţia de Administrare  a Domeniului Public continuă lucrările de reparatii curente și întreținere la unitatile de invatamant de pe raza municipiului care cuprind: igienizarea sălilor de clasă, revizii la instalaţia electrică, înlocuire conductori electrici, înlocuire corpuri de iluminat, reparaţii garduri, montare parchet și lambriu, ș.a.m.d, la școlile cu clasele I – VIII nr. 2 ”Nicolae Bălcescu”, nr.3 ”Dimitrie Cantemir”, nr. 4 și nr. 7 ”Aurel Vlaicu”.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu
 
Comunicat - Lucrari DADP in scoli
Marţi, 24 Iulie 2012 20:13
   Primăria municipiului Fetești execută , ca în fiecare an, prin Direcția de Administrare  a Domeniului Public lucrările de reparatii curente și întreținere la unitatile de invatamant de pe raza municipiului.
   În cadrul acestei acţiuni vor fi realizate: igienizarea sălilor de clasă, revizii la instalaţia electrică, înlocuire conductori electrici, înlocuire corpuri de iluminat, reparaţii garduri, montare parchet și lambriu, ș.a.m.d, la școlile cu clasele I – VIII nr. 2 ”Nicolae Bălcescu”, nr.3 ”Dimitrie Cantemir”, nr. 4 și nr. 7 ”Aurel Vlaicu”.
   Edilul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu, a declarat: ”pentru mine copiii reprezintă o  prioritate, tocmai de aceea în momentul acesta, ne aflăm în  faza de igienizare şi aprovizionare cu combustibil a tuturor şcolilor şi grădiniţelor de pe raza municipiului. Doresc să fac din timp această pregătire pentru începerea noului an şcolar, să putem asigura elevilor din instituțiile de învățământ feteștene spaţii cu maxim de confort. Toate lucrările de reparaţii curente vor fi finalizate până la 1 septembrie 2012.”
   De asemenea, în această perioadă, Direcția de Administrare  a Domeniului Public continuă lucrările de amenajare a platformelor închise de gunoi menajer pe strada Armatei, în zona BN-urilor.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu
 
Anunt consultare liste electorale- pentru Referendumul national din 29 iulie 2012
Luni, 16 Iulie 2012 20:43

ANUNT 10855/16.07.2012

   Listele electorale permanente pot fi consultate de cetatenii cu drept de vot la sediul unitatii administrativ-teritoriale a Municipiului Fetesti din str. Calarasi, bl. CF3, sc. A, et. II-Compartiment Relatii cu Publicul.

Primarul Municipiului Fetesti,
Gheorghe Catrinoiu

 
Comunicat - premiere Rapid Fetesti
Miercuri, 11 Iulie 2012 21:45

   Primaria si Consiliul Local Fetesti, la initiativa primarului, domnul Gheorghe Catrinoiu i-au premiat, joi 05 iulie, pe jucatorii si antrenorii echipei de fotbal Rapid Fetesti, pentru calificarea in liga a III - a.
   Primarul municipiului Fetesti, domnul Gheorghe Catrinoiu, a declarat „astazi premiem lotul echipei Rapid Fetesti care a reusit promovarea in divizia C. Este o premiere simbolica dar cu o semnificatie deosebita, deoarece acesti baieti, care au muncit foarte mult au reusit o performanta ce nu a mai fost atinsa din anul 1991. Mai mult, acestia au castigat si campionatul judetean in divizia D.”
   Rapid Fetesti, campioana judetului Ialomita, a sustinut barajul de calificare in localitatea Berca impotriva echipei Victoria Traian. Echipa fetesteana s-a calificat dupa loviturile de departajare cu scorul de 3 la 0.
    
PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI
Gheorghe Catrinoiu 
 

 

 
Comunicat - Muzeul municipal „Anghel Saligny”
Marţi, 03 Iulie 2012 16:08

   Primaria si Consiliul Local Fetesti, la initiativa primarului, domnul Gheorghe Catrinoiu, cu sprijinul Casei de Cultură, au inaugurat, vineri 27 iunie, Muzeul municipal „Anghel Saligny”.
   Muzeul este situat in cartierul Fetesti Oras in incinta bibliotecii municipale „Ion Vlad” si pune la dispozitia vizitatorilor, in cele trei sali (sala Anghel Saligny, sala Depoului CFR si camera Taraneasca) peste aprox 3000 de exponate datate din 1924 si pana in 1960.
   Primarul municipiului Fetesti, domnul Gheorghe Catrinoiu, a declarat „este unul dintre pasii pe care i-am facut in dezvoltarea culturii fetestene. Ma bucur ca astazi, in prima zi din cel de-al doilea mandat de primar, avem aceasta inaugurare.Este un eveniment cu adevarat deosebit pentru noi, deoarece acest muzeu este realizat cu forte proprii si cu ajutorul locuitorilor din municipiu care au facut majoritatea donatiilor.”
   Inainte aveam un muzeu dar intr-un spatiu inadecvat, mult mai mic si de aceea ne-am gandit sa-l extindem. De asemenea, l-am adus aproape si de podul lui Anghel Saligny care este un adevarat monument istoric, a mai precizat edilul fetestean.
   Printre cei care au ajutat la realizarea acestui muzeu se numara si Goga Georgeta, profesor la Grup Scolar de Industrie Alimentara si Antohi Eugenia, profesor la Grup Scolar CCF.
   Muzeul „Anghel Saligny” si-a deschis portile pentru toti cei care vor sa cunoasca o parte din istoria municipiului Fetesti.
    
PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI
Gheorghe Catrinoiu
 

 

 
Rezultate Alegeri Locale 2012
Miercuri, 13 Iunie 2012 13:45

   „Vreau să vă mulţumesc, dumneavostră, feteştenilor care ati ieşit la vot, vreau să mulţumesc şi celor care m-au votat şi să vă asigur de toată implicarea şi disponibilitatea mea şi pentru următorii 4 ani, deoarece eu sunt primarul tuturor feteştenilor.”

Primar,
Ing. Gheorghe Catrinoiu


Alegeri locale 2012:

    Pentru functia de primar:
1.    Gheorghe Catrinoiu (PNL)      – 6458 voturi – 45,59%;
2.    Gregori Cenusa (PSD)            – 3306 voturi – 23,39%;
3.    Gheorghe Soare (PP-DD)       – 2056 voturi – 14,52%;
4.    Cocu Marius Loghin (PD-L)      – 1267 voturi –   8,91%;
5.    Chelbea Aurel (PC)                –  646 voturi;
6.    Petrovici Dan (PRM)              –  262 voturi;
7.    Gintu Ion (UNPR)                  –  146 voturi;
8.    Stefan Nicolae (PAS)             –    24 voturi;


    Pentru Consiliul Local:
1.    Partidul National Liberal (9 mandate)    – 5873 voturi – 42,13%;
2.    Partidul Social Democrat (6 mandate)    – 3746 voturi – 26,87%;
3.    Partidul Poporului D.D.    (3 mandate)    – 1921 voturi – 13,78%;
4.    Partodul Democrat Liberal (1 mandat)   – 1020 voturi –   7,31%;

 
Anunt
Joi, 14 Iunie 2012 18:00
Anunt 14.06.2012 (click aici)
 
Mai multe articole..
« ÎnceputAnterior31323334353637383940UrmătorSfârşit »

Pagina 34 din 48
Romanian Bulgarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Plan Local de Apărare Împotriva Inundațiilor pe Perioada 2018-2021 *** CLSU Fetești

Date Caracteristice de Aparare a Obiectivelor Inundabile (PDF)

Plan de Situatie 1 (PDF)

Plan de Situatie 2 (PDF)

Facebook - Primaria Fetesti
WIFI4EU
Directii, Servicii si Compartimente
Informare Publica
Informatii
Economie
Proiecte
Centru Media
Actualizat la: 11-07-2019.
by Xtin Computers

Acest website foloseste cookies pentru a imbunatati navigatia si alte functii. Utilizand acest website, acceptati ca putem plasa aceste tipuri de informatii in dispozitivul dumneavoastra. Pentru a afla mai multe despre cookies si cum le puteti sterge, consultati politica de cookies.

Accept cookies.
EU Cookie Directive