Home
12 . 12 . 2019
Primaria Municipiului Fetesti - Site Oficial
Anunt Public Nr.19424 din 11.12.2012
Marţi, 11 Decembrie 2012 18:47
   Primăria Municipiului Feteşti având sediul in Municipiul Feteşti, str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF3, Sc. A, et. II-IV, anunţă publicul interesat asupra rezultatelor informării si consultării privind continutului documentaţiei faza PUZ "Parc fotovoltaic, Mun. Feteşti, jud. Ialomiţa", pentru amplasamentul situat in Tarla 275/1/1, parcela 1-18; Tarla 275/1/3, parcela 1-8; Tarla 267/1/2, parcela 1-5; Tarla 269/1/2, Parcela 1,2, titular de proiect fiind S.C."ATHOS CONSTRUCTIONS & INVEST" S.R.L. şi face cunoscut faptul că in perioada de consultare a publicului precum şi in cadrul dezbaterii publice organizate in data de 05.12.2012 nu s-au inregistrat propuneri, observaţii sau sugestii cu privire la conţinutul acestei documentaţii.

Primar,
Gheorghe Catrinoiu
 
Comunicat - Club Pensionari Buliga
Vineri, 07 Decembrie 2012 20:42
  Primăria și Consiliul Local, la inițiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, au inaugurat, joi 06 Decembrie 2012, cel de-al treilea club al pensionarilor în cartierul Buliga.
   Primul club al pensionarilor din localitate a fost inaugurat pe data de 01 Octombrie 2009, cu ocazia “Zilei Internaționale  a Persoanelor Vârstnice”, în cartierul Fetești Gară iar cel de-al doilea în data de 29 octombrie 2011, în cartierul Fetești Oraș (fosta piață).
   Acum și pensionarii din Buliga au posibilitatea de a  participa la diverse activităţi culturale, sociale și recreative, care să-i facă să uite vreme de câteva ceasuri bune de grijile de zi cu zi.
   La inaugurare au fost prezenţi, pe lângă numeroşii vîrstnici din cartier, oficialități locale dar si deputatul de Fetești-Țăndărei, Pocora Cristina Ancuța.
   Primarul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu a declarat că “noul club se adresează tuturor pensionarilor care au domiciliul în cartierul Buliga, indiferent dacă au sau nu aparţinători şi indiferent de mărimea veniturilor pe care le au. Este un loc unde îşi pot petrece timpul împreună într-un mod agreabil. Pensionarii au la dispoziţie o sală dotată cu mai multe mese unde pot juca şah, table, rummy sau alte jocuri, un loc unde se pot relaxa uitându-se la televizor. De asemenea, avem în plan să deschidem un Club al Pensionarilor și în cartierul Coloniști.”

Primarul Municipiului Fetești,
Gheorghe Catrinoiu
 
Comunicat - Mos Nicolae 2012
Vineri, 07 Decembrie 2012 20:40
   Primăria municipiului Fetești și Consiliul Local, la inițiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, au dat startul sărbătorilor de iarnă, joi 06 Decembrie, cu ocazia zilei de Moș Nicolae, printr-un eveniment cultural-artistic, în cadrul căruia a fost aprins și iluminatul ornamental din localitate.
   Moș Nicolae le-a oferit cadouri și diplome de merit, prin primarul Gheorghe Catrinoiu, celor două eleve cu rezulate excepționale la fazele naționale ale olimpiadelor și anume: Cocârlea Ana Elena si Costandache Lavinia de la Liceul Teoretic ”Carol I”.
Edilul Feteștiului alături de cei din public au numărat secundele rămase până la aprinderea iluminatului ornamental de sărbători ce a fost urmată de un spectaculos foc de artificii.
   Spectacolul a fost deschis de către copii de la  Casa de Cultură a municipiului Fetești (trupele Steluțele, Primavera, Clopoțeii, grupul vocal Flori Dalbe), urmați apoi de Adora, Emma Ștefan, Alin Călinescu, Andreea D., Nick Kamarera feat. Alinka și            Dj Project feat. Adela Popescu.
   Edilul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu, le-a urat un călduros „La mulți ani!” tuturor celor ce poartă numele Sfântului Ierarh Nicolae și ca sărbătorile de iarnă să-i găsescă mai optimiști și mai buni.
   De asemenea, acesta a ținut sa precizeze că locuitorii Feteștiului vor mai avea parte de suprize pentru că și  Moș Crăciun și-a anunțat prezența la noi în municipiu.

Primarul Municipiului Fetești,
Gheorghe Catrinoiu
 
Comunicat - Ziua Nationala
Duminică, 02 Decembrie 2012 20:26

   Primaria municipiului Fetesti si Consiliul Local, alaturi de institutiile din localitate  au sarbatorit sambata, Ziua Nationala a Romaniei.
Festivitatile dedicate zilei de 01 Decembrie au inceput la ora 11.00, la monumentul Eroilor din Parcul Stadion. La eveniment a participat, pe langa autoritatile locale, veteranii de razboi si elevii de la institutiile de invatamant din localitate si reprezentantul Parlamentului Romaniei, deputatul de Fetesti-Tandarei, Pocora Cristina Ancuta.
   In cadrul manifestarii elevii de la Clubul Elevilor si cei de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentara au pregatit cateva momente cultural-artistice dedicate Zilei Nationale a Romaniei.
   ” Astazi, 1 decembrie, se implinesc 94 de ani de cand  prin hotararea intregului popor roman, se implinea un vis secular: unitatea national statala a romanilor, hotarata , pentru totdeauna , de Marea Adunare Nationala de la Alba Iulia, in sfanta zi de 1 Decembrie 1918.Ne amintim astazi cu drag de originea , istoria, limba, datinile, obiceiurile, idealurile si aspiratiile romanilor de pretutindeni. Pentru aceasta luptasera romanii sub Mihai Viteazu, revolutionarii pasoptisti care inscrisesera in programele lor acest deziderat national. Independenta si unitatea au fost castigate cu arma in mana , iar hotararea de unire a avut un caracter plebiscitar. Faptul ca dupa Revolutia din 1989, data de 1 Decembrie 1918 a devenit Ziua Nationala a Romaniei , demonstreaza o data in plus importanta evenimentelor la care ne-am referit.Astazi, mai mult ca oricand, ar trebui sa ne aducem aminte ca suntem romani si sa fim mandri ca sunt romani. La multi ani Romania!”, a declarat primarul municipiului, Gheorghe Catrinoiu.
   Dupa incheierea momentelor artistice a urmat depunerea coroanelor de flori, in timpul careia 2 escadrile formate din avioane de lupta MIG 21 Lancer au survolat monumentul Eroilor.
   Manifestarea dedicata Zilei Nationale a Romaniei s-a incheiat cu o defilare militara pe strada Calarasi.
    
PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu

Galerie foto 1 Decembrie 2012 (click aici)

 
Alegeri 2012
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 20:55

Dispozitie delimitare sectii de votare la alegerile pentru Senat si Camera Deputatilor din 9 decembrie 2012

Dispozitie locuri speciale de afisaj electoral

 
ANUNT - Vesminte Sfanta Parascheva
Luni, 26 Noiembrie 2012 20:43
   Prin stradania Preasfintitului Vincentiu , episcopul Sloboziei si Calarasilor si prin bunavointa Inaltpreasfintitului Teofan, mitropolitul Moldovei, va informam ca joi, 29.11.2012 orele 16.00 vor poposi vesmintele  Sfintei Parascheva, primite  in dar de Parohia Fetesti Gara 2 Colonisti.
   Primirea Sfintelor Vesminte va avea loc  in cartierul Colonisti, troita dinspre Tandarei.
  
   Va asteptam cu drag!
 
Comunicat - DC34 2012
Luni, 26 Noiembrie 2012 20:37

   Primaria si Consiliul Local Fetesti, au demarat, la initiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, proiectul ”Reabilitarea si modernizarea D.C. (drumului comunal) 34”.
   Investitia presupune reabilitarea si modernizarea drumului ce face legatura intre drunul national DN 3A Bucuresti-Fetesti si drumul judetean DJ212 Fetesti-Tandarei, in lungime de 2,45 km. Lucrarile care stau la baza realizarii investitiei sunt:
-    Scarificarea si completarea stratului din piatra sparta si balast;
-    Realizarea santurilor pentru scurgerea apelor pluviale;
-    Realizarea unui strat de reprofilare din balast de 10 cm grosime;
-    Realizarea unui strat de baza din piatra sparta de 15 cm grosime;
-    Realizarea unui strat de uzura de 5 cm din mixtura asfaltica.
   Primarul municipiului Fetesti, domnul Gheorghe Catinoiu a declarat ca prin reabilitarea si modernizarea DC 34 , acesta va deveni un drum de ocolire al localitatii, in special cartierul Colonisti, pentru traficul greu catre orasul Tandarei.
   De asemenea, dupa realizarea investitiei, beneficiarul, Primaria si Consiliul Local Fetesti, are obligatia de a asigura costurile legate de intretinerea drumului care face obiectul proiectului.
   Valoarea investitiei este de 1.005.300 lei, iar durata de realizare este de 10 luni. Proiectul este finantat prin Consiliul Judetean Ialomita cu fonduri din programul MDRT, conform HG 577/1997.
    
Primarul Municipiului Fetesti,
Gheorghe Catrinoiu

  
 
ANUNT Nr. 17901/14.11.2012
Miercuri, 14 Noiembrie 2012 22:08

   In conformitate cu prevederile art. 6, alin. (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, se aduce la cunostinta cetatenilor municipiului Fetesti urmatorul proiect de hotarare:


PROIECT DE HOTARARE privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2013


   Persoanele interesate pot face propuneri si sugestii in vederea imbunatatirii acestui proiect, la sediul Primariei Fetesti - Compartiment Relatii cu Publicul, tel. 0243/364410 int. 123, in termen de 10 zile de la data afisarii prezentului proiect de hotarare.
   Proiectul poate fi accesat pe site-ul www.primariafetesti.ro


Data afisarii
14.11.2012


Primarul Municipiului Fetesti
Gheorghe Catrinoiu

ANUNT Nr. 17901/14.11.2012 - taxe si impozite 2013
PROIECT DE HOTARARE privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2013

 
Comunicat - Ajutoare Alimentare
Marţi, 13 Noiembrie 2012 20:59

   În perioada 16 – 28 noiembrie, între orele 1000 - 1500, Primăria municipiului Fetești, distribuie ajutoarele alimentare care provin din stocurile de intervenție comunitare destinate categoriilor de persoane cele mai defavorizate din România.
    Categoriile de persoane care vor beneficia de ajutoarele alimentare sunt următoarele:
•    Familiile și persoanele singure care au stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416 / 20001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare;
•    șomerii care beneficiază de indemnizație de șomaj acordată  potrivit prevederilor Legii nr. 76 / 2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, cu modificările și completările ulterioare;
•    pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi, obținute din pensie sau, după caz, din pensii cumulate, se află sub 400 lei / lună;
•    persoanele cu handicap grav și accentuat, adulți și copii, neinstituționalizate.
    De asemenea, o persoană beneficiază de ajutor – produse alimentare – o singură dată în cadrul planului și pentru o singură categorie de persoane defavorizate căreia  îi aparține la data distribuirii ajutoarelor, chiar dacă se regăsește la acea dată în mai multe dintre categoriile de mai sus.
    Ajutoarele vor fi distribuite pe categorii și zone după cum urmează:

Programarea Ajutoarelor

Categorii Persoane Beneficiare

 

I. Beneficiarii Legii 416

 

II. Șomeri

III. Pensionarii (< 400 lei / lună )

 

IV. Persoane cu handicap

 

 

Zone

Data

 

16

- nov.-

 

19

- nov.-

 

20

- nov.-

 

21

- nov.-

 

22

- nov.-

 

23

- nov.-

 

26

- nov.-

 

27

- nov.-

 

28

- nov.-

1. Coloniști

Legea 416

Legea 416

șomeri

șomeri

pensionari

pensionari

Pers. cu handicap

Pers. cu handicap

-

2. Fetești Gară

șomeri

șomeri

pensionari

pensionari

Pers. cu handicap

Pers. cu handicap

Legea 416

Legea 416

-

3. Fetești Oraș

pensionari

pensionari

Pers. cu handicap

Pers. cu handicap

Legea 416

Legea 416

șomeri

șomeri

-

4. Vlașca

Pers. cu handicap

Pers. cu handicap

Legea 416

Legea 416

șomeri

șomeri

pensionari

pensionari

-

5. Buliga

-

-

-

-

-

-

-

-

Toate categoriile

Primarul Municipiului Fetești,
Gheorghe Catrinoiu

 
Mai multe articole..
« ÎnceputAnterior31323334353637383940UrmătorSfârşit »

Pagina 34 din 50
Romanian Bulgarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Plan Local de Apărare Împotriva Inundațiilor pe Perioada 2018-2021 *** CLSU Fetești

Date Caracteristice de Aparare a Obiectivelor Inundabile (PDF)

Plan de Situatie 1 (PDF)

Plan de Situatie 2 (PDF)

Facebook - Primaria Fetesti
WIFI4EU
Directii, Servicii si Compartimente
Informare Publica
Informatii
Economie
Proiecte
Centru Media
Actualizat la: 11-12-2019.
by Xtin Computers

Acest website foloseste cookies pentru a imbunatati navigatia si alte functii. Utilizand acest website, acceptati ca putem plasa aceste tipuri de informatii in dispozitivul dumneavoastra. Pentru a afla mai multe despre cookies si cum le puteti sterge, consultati politica de cookies.

Accept cookies.
EU Cookie Directive