Home
18 . 11 . 2019
Primaria Municipiului Fetesti - Site Oficial
Comunicat - Administratie
Miercuri, 24 Octombrie 2012 12:52
   Primarul municipiului Fetesti, domnul Gheorghe Catrinoiu a participat, joi 18 octombrie, la Poiana Brasov, la cel mai important eveniment al toamnei din administratia publica, cea de-a VIII-a editie a  Galei Premiilor de Excelenta Administratie.ro.
   Evenimentul a fost organizat de portalul national de Administratie publica www.Administratie.ro impreuna cu organizatia ”Oameni si Companii”, alaturi de partenerii Camera Deputaţilor, Agentia Nationala a Functionarilor Publici si Primaria Brasov.
   La de-a VIII-a editie a  Galei Premiilor de Excelenta Administratie.ro au participat peste 130 de persoane, lideri din administratia publica centrala si locala, precum si reprezentanti ai mediului de afaceri.
   In cadrul evenimentului edilul fetestean a primit ”Premiul de Excelenta pentru Cele Mai Valoroase  Lucrari de Infrastructura”.
   Primarul municipiului Fetesti, domnul Gheorghe Catrinoiu a precizat ca in cadrul Galei au fost premiati cei mai merituosi reprezentanti ai administratiei publice locale si centrale, care s-au evidentiat in acest an prin eforturile pentru dezvoltarea acestui sistem, initiative pozitive şi proiecte de anvergura.
   De asemenea, factorii implicati au discutat despre importanta gasirii unui nou model, propriu Romaniei, de reforma autentica in administratie si despre necesitatea reevaluarii conceptului de responsabilitate publica in institutiile statului.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu
 
Comunicat - Sarbatoarea Toamnei 2012
Luni, 15 Octombrie 2012 22:10

   Primăria și Consiliul Local Fetești, la inițiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, au desfășurat cu sprijinul sponsorilor, “Sărbătoarea Toamnei ediția a III –a”, în perioada 05 – 14 octombrie.
   Feteștenii s-au putut bucura de produsele comercializate de producătorii de îmbrăcăminte, carne și preparate din carne, legume, fructe dar și jucării și produse de artizanat. De asemenea, cei mici, și nu numai, au profitat de parcul de distracții.
   Terasele cu specific românesc au fost și ele la mare căutare în această perioadă.
   În cadrul evenimentului, în fiecare seară, între orele 1700 - 2200, au avut loc recitaluri live de muzică populară și etno-dance, iar copiii de la Casa de Cultură a municipiului Fetești, Ansamblul Căminului Cultural Bordușani și Ansamblul Căminului Cultural Făcăieni, au susținut programe artistice cu specific.
   Printre protagoniștii prezenți la “Sărbătoarea Toamnei Ediția a III-a”  s-au numărat :
Claudia Ghițulescu, Alin Călinescu, Cristina Darha, Petrică Mîțu Stoian, Elena Merisoreanu, Elisabeta Turcu, Dj Jungle, magicianul Ionuț Alexandru Marcu, Artur, ș.a.
   Primarul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu, a declarat că : "Sărbătoarea Toamnei ediția a III – a, este unul dintre cele mai importante evenimente ale municipiului nostru, la care toți locuitorii au participat cu mândrie. Am reușit și în acest an să organizăm o serie de evenimente cultural-artistice care se adresează tuturor categoriilor de vârstă, dar şi tuturor preferinţelor muzicale, asta deoarece nu trebuie să uităm că vorbim despre sărbătoarea tuturor feteștenilor. Etalarea valorilor face din Toamna Feteșteană un eveniment reprezentativ pentru noi, de aceea, festivalul a fost la standardele cu care s-au obișnuit feteștenii încă  din anii trecuți.”
    
PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu

Click AICI pentru galeria foto "Sarbatoarea Toamnei 2012" Fetesti

 
Comunicat
Duminică, 30 Septembrie 2012 19:08

   Primăria municipiului Fetești, la inițiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, cu sprijinul Casei de Cultură, a organizat vineri 28 septembrie, începând cu ora 11.00, un spectacol ocazionat de “Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”.
   Copii Casei de Cultură le-a oferit persoanelor vârstnice un program artistic deosebit. Trupa „Primavera” a dansat pe celebrele piese Balada Boa si Ai Se Eu Te Pego, trupa „Primavera”  a dansat macarena iar Zaromba Emilia și Țibuleac Gabriela au interpretat “Mami”  și „Dar-ar naiba dragoste în tine”.
La eveniment, alături de edilul Fetestiului au participat si viceprimarul localității, Gheorghe Mitache, deputatul pe colegiul 1 Fetești-Țandărei, Cristina Ancuța Pocora și reprezentanții Raiffeisen Bank.
   Viceprimarul municipiului Fetești, Gheorghe Mitache le-a oferit câte o floare femeilor prezente la eveniment ca semn al aprecierii si respectului pe care le poartă domnia sa tuturor doamnelor.
   De asemenea, reprezentanții Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară Fetești împreună cu domnul primar au pregătit o surpriză pentru pesoanele varstnice prezente oferindul-le câte o felicitare realizată manual de către elevii instituției de învățământ.
   Invitatul special a fost cunoscutul interpret de muzică populară, Ion Artur solistul trupei „Românașii”.
   Primarul municipiului Fetești domnul Gheorghe Catrinoiu a declarat că „Ne aplecăm cu respect în faţa concetăţenilor noştri vârstnici, pentru contribuţia însemnată pe care au adus-o de-a lungul anilor la dezvoltarea societăţii româneşti și  a municipiului nostru. În această zi de sărbătoare doresc să le adresez tuturor vârstnicilor zile senine, sănătate, bucurii alături de copii, nepoți, strănepoți, prieteni și să nu își piardă speranța”.
    
PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu
 
 

 

 
Comunicat - Festivitate deschidere an scolar
Luni, 17 Septembrie 2012 21:32

   Primarul municipiului Fetesti, domnul Gheorghe Catrinoiu a participat, luni, 17 septembrie, la deschiderea anului scolar 2012-2013 la scolile si liceele din localitate.
   Boboceii, pregatiti cu flori pentru doamnele invatatoare, au asteptat cu nerabdare, dar si cu mari emotii, sa isi cunoasca noii colegi, precum si pe cei care le vor indruma pasii in viata in urmatorii patru ani.Tot cu emotii au pasit in noul an scolar si cei care sunt in clasa a IX si care, de astazi, incep o noua etapa din viata lor, iar pentru ceilalti elevi, prima zi de scoala a fost un bun prilej de a povesti cum si-au petrecut vacanta de vara.
   La manifestari, alaturi de cadrele didactice, elevi si parinti au participat si reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean Ialomita, consilieri locali, viceprimarul municipiului Fetesti, Gheorghe Mitache si deputatul de Fetesti-Tandarei, Cristina Pocora.
   Edilul municipiului Fetesti, Gheorghe Catrinoiu le-a transmis un mesaj elevilor:” sa va respectati dascalii, care vor simti satisfactia muncii prin rezultatele voastre, parintii pentru ca ei au bucuria de a va vedea crescand impliniti, si sa nu uitati ca numai invatand cu responsabilitate si daruire puteti pune bazele unei societati viitoare normale si cu oameni de elita. Administratia locala fetesteana va sprijini scoala in continuare si va raspunde prompt cerintelor si nevoilor acesteia, asa cum am facut si pana acum. Va doresc un an scolar cu rezultate exceptionale.”

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu

 
 

 

 
Comunicat - Lucrari RAJA
Luni, 17 Septembrie 2012 21:30
   Primăria municipiului Feteşti, la iniţiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, a demarat prin operatorul unic regional RAJA Constanţa, Secţia Apă şi Canal Feteşti lucrări de branşare a utilizatorilor la  noul inel de apă construit prin proiectul “Reabilitarea reţelei  de alimentare cu apă a cartierului Feteşti Gară, etapa I”, finanţat prin programul PHARE CES 2006, ce a avut o valoare de 1 064 253 euro si a fost finalizat în anul 2009.
   Obiectivul principal al proiectului a fost îmbunătăţirea sistemului de distribuţie şi creşterea calităţii apei potabile destinată consumului public în municipiul Feteşti – cartierele Feteşti Gară şi Colonişti.
   Edilul municipiului Feteşti, domnul Gheorghe Catrinoiu, a declarat:  ”au fost branşate la noul inel de apă, blocurile CFR3, CFR4, CFR5 şi CFR7. Costurile s-au ridicat la aprox. 70000 lei, sumă ce a fost achitată integral de către operator. Lucrările vor continua, astfel încât toţi locuitorii din cartierul Feteşti Gară să fie branşaţi la noul inel de apă. De asemenea, tot pe cheltuiala operatorului, se realizează şi reabilitarea reţelelor auxiliare de distribuţie a apei potabile. În urma acestor lucrări, locuitorii municipiului vor beneficia de apă potabilă de foarte bună calitate.”
   Reamintim că edilul feteştean a ridicat premiul pentru cel mai bun proiect la secţiunea „Utilităţi publice” la nivelul Regiunii Sud Muntenia în cadrul Concursului Naţional de Proiecte din Administraţia Publică Locală: „Cele bune să se-adune!” – Ediţia 2012, organizat de RRAPL , câştigat cu proiectul „Reabilitarea reţelei de apă potabilă în municipiul Feteşti”. Pentru stabilirea premiilor, acordate atat la nivel regional, cat si la nivel national, comisia de evaluare a analizat fisele a peste 700 de proiecte inscrise in competitie. Au fost apreciate durabilitatea si calitatea proiectelor, inovatia, impactul proiectelor in comunitatile beneficiare, dar si implicarea si dedicatia echipelor administratiei publice locale.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu
 
Comunicat - Incepere an scolar
Luni, 10 Septembrie 2012 21:40

   Primăria municipiului Fetești a executat , ca în fiecare an, prin Direcția de Administrare  a Domeniului Public lucrările de reparatii curente și întreținere la unitatile de invatamant de pe raza municipiului, pentru începerea noului an școlar.
   Programul care include igienizarea sălilor de clasă, revizii la instalaţia electrică, înlocuire conductori electrici, înlocuire corpuri de iluminat, reparaţii garduri, montare parchet și lambriu, ș.a.m.d, la unitățile de învățământ din localitate a fost finalizat.
   Primarul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu, a declarat: ”mă bucură faptul că am reușit să finalizam, împreună cu directorii unităților de învățământ, și anul acesta, până la 1 septembrie, lucrările de igienizare și modernizare  a tuturor şcolilor şi grădiniţelor de pe raza municipiului. Am dorit să facem din timp această pregătire pentru începerea noului an şcolar, să putem asigura elevilor din instituțiile de învățământ feteștene spaţii cu maxim de confort, deoarece pentru mine copiii reprezintă o  prioritate. Directorii unităților de învățământ sunt în toiul pregătirilor pentru prima zi de şcoală, 17 septembrie.”

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu

  

 

 
Anunt Public - rezultate informare SOLAR ENERGY JUPITER
Joi, 30 August 2012 21:32

   Primăria Municipiului Feteşti având sediul in Municipiul Feteşti, str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF3, Sc. A, et. II-IV, anunţă publicul interesat asupra rezultatelor informarii si consultarii privind continutului documentaţiei faza PUZ "Centrală fotovoltaică, Mun. Feteşti, jud. Ialomiţa", pentru amplasamentul situat in Tarlaua 101/1, Parcela 11, titular de proiect fiind S.C."SOLAR ENERGY JUPITER " S.R.L. si face cunoscut faptul ca in perioada de consultare a publicului precum si in cadrul dezbaterii publice organizate in data de 22.08.2012 nu s-au inregistrat propuneri, observatii sau sugestii cu privire la continutul acestei documentatii.

Primar,
Gheorghe Catrinoiu

 
Anunt Public - rezultate informare BIANCAGRI - SERVICE
Joi, 30 August 2012 21:30
   Primăria Municipiului Feteşti având sediul in Municipiul Feteşti, str. Călăraşi, nr. 595, bl. CF3, Sc. A, et. II-IV, anunţă publicul interesat asupra rezultatelor informării si consultării privind continutului documentaţiei faza PUZ "Construire  parc fotovoltaic, Mun. Feteşti, jud. Ialomiţa", pentru amplasamentul situat in Tarlaua 286, Parcela 17, 1/3, lotul 4, titular de proiect fiind S.C."BIANCAGRI - SERVICE" S.R.L. şi face cunoscut faptul că in perioada de consultare a publicului precum şi in cadrul dezbaterii publice organizate in data de 22.08.2012 nu s-au inregistrat propuneri, observaţii sau sugestii cu privire la conţinutul acestei documentaţii.
        
Primar,
Gheorghe Catrinoiu
 
Comunicat - Zilele Municipiului Fetesti
Marţi, 21 August 2012 21:04

    Primăria și Consiliul Local Fetești, la inițiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, au desfășurat în perioada 17 – 19 august, pe aleea principală din ”Parcul Stadion”, “Zilele municipiului Fetești ediția a IV –a”.
    În cadrul evenimentului, în fiecare seară, între orele 1800 - 2200, au avut loc recitaluri live de muzică populară, pop-dance, etno-dance, dance, pop-rock si muzică ușoară.
    Spectacolul a fost deschis, în fiecare zi, de către copii de la  Casa de Cultură a municipiului Fetești (trupele Steluțele, Primavera și  interpreții Zaromba Emilia, Andreea Marin, Cristiana Șandru si George Decu).
    Printre protagoniștii prezenți la “Zilele municipiului Fetești ediția a IV –a”, care au încântat publicul, s-au numărat: Sylvi, Ion Artur, Aurora și Săndel Mihai, Lorenna, Tavi  Colen, Emma, Recover Band, Alex Cery, Proconsul, Trupa Zero, Connect-R si DeepCentral.
    Primarul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu, a declarat că " Zilele municipiului Fetești ediția a IV –a, este unul dintre cele mai importante evenimente ale municipiului nostru, la care toți locuitorii au participat cu bucurie. Etalarea valorilor face din această sărbătoare a feteștenilor un eveniment reprezentativ pentru noi, de aceea, am încercat și în acest an  ca a IV-a  ediție a să fie la standardele cu care s-au obișnuit feteștenii, de ziua lor.”
    Evenimentul s-a încheiat cu un superb foc de artificii.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu

Click AICI pentru Galerie Foto - Zilele Municipiului Fetesti (August 2012)

 
Mai multe articole..
« ÎnceputAnterior31323334353637383940UrmătorSfârşit »

Pagina 35 din 50
Romanian Bulgarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Plan Local de Apărare Împotriva Inundațiilor pe Perioada 2018-2021 *** CLSU Fetești

Date Caracteristice de Aparare a Obiectivelor Inundabile (PDF)

Plan de Situatie 1 (PDF)

Plan de Situatie 2 (PDF)

Facebook - Primaria Fetesti
WIFI4EU
Directii, Servicii si Compartimente
Informare Publica
Informatii
Economie
Proiecte
Centru Media
Actualizat la: 13-11-2019.
by Xtin Computers

Acest website foloseste cookies pentru a imbunatati navigatia si alte functii. Utilizand acest website, acceptati ca putem plasa aceste tipuri de informatii in dispozitivul dumneavoastra. Pentru a afla mai multe despre cookies si cum le puteti sterge, consultati politica de cookies.

Accept cookies.
EU Cookie Directive