Home
04 . 07 . 2020
Primaria Municipiului Fetesti - Site Oficial
Comunicat - Ajutoare
   Primăria municipiului Fetești, la inițiativa primarului, domnul Gheorghe Catrinoiu organizează o acțiune de strângere de ajutoare în vederea sprijinirii persoanelor afectate de căderile masive de zăpadă din județele Ialomița și Buzău.
   În acest sens s-a înființat un centru de colectare în Fetești Gară, strada Călărași, nr. 544 la vechiul sediu al Primăriei. Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0243 / 364.410.
   Donațiile pot consta în: produse alimentare conservate sau îmbuteliate, cereale și alimente neperisabile.
   Edilul municipiului Fetești, Gheorghe Catrinoiu a declarat că „având în vedere situația extrem de grea a celor care au fost izolați din cauza acestor fenomene meteorologice, municipalitatea feteșteană este alături de ei și ne propunem ca prin această acțiune să-i ajutăm să depășească aceste momente dificile în care se află”.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu
 
Comunicat - Masa de la Primarie
Marţi, 07 Februarie 2012 22:51
   Primăria municipiului Feteşti şi Consiliul Local, la iniţiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, îi informează pe cei cărora Guvernul le-a sistat plata ajutoarelor că vor beneficia de o masă caldă de la cantina primariei.
   Acestă măsură se adreseză în special celor care beneficiază de legea 416/ 2011 privind venitul minim garantat şi sunt la prestaţii, dar şi altor categorii devavorizate care nu au venit.
   Prin aplicarea acestei ordonanţe 124 la nivelul municipiului Feteşti au rămas fără niciun venit 192 de persoane (64 dosare suspendate) din 860 (330 dosare) de la legea 416.
   Primarul municipiului Feteşti, domnul Gheorghe Catrinoiu a declarat „pentru o perioadă cât mai îndelungată o să le oferim acestor pesoane defavorizate câte o masă caldă în fiecare zi. Noi ne luptăm în continuare să găsim şi alte soluţii pentru aceşti oameni care nu au niciun venit. Ne dorim să le facem această perioadă cât mai uşor de suportat pentru că vremea ne este şi ea potrivnică. De asemenea, aş dori să le mulţumesc şi sponsorilor care ne sprijină în acest demers.”

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu
 
Comunicat - Sistare Ajutoare
Vineri, 03 Februarie 2012 16:00
   Primăria municipiului Fetești și Consiliul Local, la inițiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, îi înștiintează pe cei care beneficiază de legea 416/ 2011 privind venitul minim garantat, legea 277 / 2010 privind alocația pentru susținerea familiei și de indemnizația pentru creșterea și îngrijirea copilului, că prin Ordonanța de Urgență nr. 124 publicată în Monitorul Oficial nr 938 din 30 dec 2011, Guvernul obligă administrațiile locale să sisteze plata ajutoarelor pentru cei care nu au achitat obligațiile financiare către bugetele locale pentru anul anterior până la 31 ianuarie.
   Ordonanța de Urgență pentru modificarea și completarea unor acte normative care reglementează acordarea de beneficii de asistență socială, la articolul 38 alineatele 4, 5, 6, 7 și 8 prevede următoarele:
•    Neachitarea obligaţiilor legale faţă de bugetele locale conduce la suspendarea pe o perioadă de 5 luni a drepturilor prevăzute de legea 416/ 2011 privind venitul minim garantat, legea 277 / 2010 privind alocația pentru susținerea familiei și de indemnizația pentru creșterea și îngrijirea copilului, începând cu drepturile aferente lunii februarie;
•    Achitarea obligaţiilor legale faţă de bugetul local în perioada prevăzută mai sus atrage reluarea plăţii drepturilor, începând cu luna următoare celei în care s-a achitat obligaţia, inclusiv pentru drepturile cuvenite în perioada suspendării;
•    În situaţia în care, după termenul de 5 luni, nu sunt achitate obligaţiile faţă de bugetul local, drepturile prevăzute de legea 416/ 2011 privind venitul minim garantat, legea 277 / 2010 privind alocația pentru susținerea familiei și de indemnizația pentru creșterea și îngrijirea copilului încetează;
   Prin aplicarea acestei ordonanțe la nivelul municipiului Fetești vor rămâne fără niciun venit 192 de persoane (64 dosare suspendate) din 860 (330 dosare) de la legea 416, 195 de persoane (65 dosare suspendate) din 1413 (471 dosare) de la legea 277 și 30 de persoane (10 dosare suspendate) din 896 (224 dosare) fără indemnizația pentru creșterea și îngrijirea copilului.
   Primarul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu a declarat „prevederile ordonanței 124 pe lângă faptul că sunt niște aberații sunt și inumane pentru că acești oameni au nevoie de ajutoare deoarece nu realizează niciun venit și nu vor avea niciodată posibilitatea să își achite datoriile. Căutăm în continuare soluții pentru a le asigura acestor persoane, de care guvernanții au uitat, un minim de condiții în perioada de iarnă. Guvernul nu se mai gândește la cei săraci și lasă totul în seama autorităților locale.”

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu
 
Mesajul Primarului Municipiului Fetesti de Anul Nou 2012

Dragi fetesteni,   

    Pentru unii dintre noi, anul 2011 a fost unul în care ne-am putut îndeplini o parte din obiective atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Pentru foarte mulți, însă, a fost un an dificil, o continuare a lui 2010, în care au fost nevoiți să se reorganizeze din punct de vedere profesional, să-și regândească bugetul familial pentru a putea face față condițiilor de trai.

     Indiferent cum a fost, cred că cel mai bine este să învățăm din orice experiență și să devenim mai înțelepți și mai prudenți în toate aspectele vieții. Anul greu care tocmai a trecut să-l lăsăm în urmă și să pornim spe anul nou cu gânduri bune.
   Profit de acest prilej pentru a adresa sincere mulțumiri echipei cu care lucrez și tuturor celor care au fost alături de mine și de proiectele desfășurate de către administrația locală. Îmi exprim convingerea că, în anul care vine, vom putea elabora proiecte cel puțin la fel de ambițioase ca și până acum și că vom putea ridica, cu fiecare zi care trece, nivelul de trai al feteștenilor.
   Vă doresc să aveți un an nou în care să vă meargă mai bine, iar anul 2012 să vă găsească înconjurați de oamenii dragi din viața dumneavoastră.
   La mulți ani!

Primarul municipiului Fetești,
Ing. Gheorghe Catrinoiu

 
Comunicat - Ziua Unirii
Joi, 26 Ianuarie 2012 13:50
  

Primăria municipiului Fetești și Consiliul Local, cu sprijinul Casei de Cultură, la inițiativa primarului, domnul Gheorghe Catrinoiu, au organizat marți 24 ianuarie, un eveniment cultural – artistic dedicat “Unirii Principatelor Romane”.


   La împlinirea a 153 de ani de când Moldova s-a unit cu Tara Romănească, elevii de la Grupul Școlar de Industrie Alimentară, Școala nr. 3 „Dimitrie Cantemir” și Școala nr. 5, au încântat audienta cu scenete, poezii si cântece ce au avut ca temă “Mica Unire”.
   Primarul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu le-a urat tuturor feteștenilor și românilor un călduros”La mulți ani!” cu ocazia Unirii Principatelor Române de la 1859.
   Edilul  a declarat „avem de parcurs un drum presărat cu greutăţi şi necazuri, însă  impreună trebuie să găsim drumul potrivit şi să alegem soluţia corectă”.

 


   „Mesajul pe care vreau să îl adresez astăzi tuturor feteștenilor este unul de speranţă. Am încredere că împreună vom trece peste orice obstacol și vom reuși să realizăm tot ceea ce ne-am propus.”, a mai precizat primarul Gheorghe Catrinoiu.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu

 

 
Comunicat - Boboteaza
Marţi, 10 Ianuarie 2012 14:26

 

   

 Primăria și Consiliul Local Fetești, la inițiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, cu sprijinul partenerilor, au organizat vineri 06.01.2012 acțiuni specifice  sărbătorii de Bobotează.
   Manifestările au început în jurul orei 11 cu “botezul” cailor la Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, după care participanții s-au deplasat la Stadionul din Parcul Mare, unde au avut loc trei probe și anume: „Cel mai frumos atelaj” (22 concurenți), „Cal și călăreț” (18 concurenți) si “Tracțiune” (6 concurenți).


Câștigătorii celor trei probe au fost:
•    I. „Cel mai frumos atelaj”:

- Locul I
Toma Gigi;                                                                             
Marius Ureche;

- Locul II
Ureche Adrian;
Vali Calusaru;

- Locul III
Gabi Zanet;
Burlacu Constantin;

- Premiul Special
Gherasim Petre.

•    II. „Cal și călăreț”:
Locul I - Popescu Silviu;
Locul II – Vali Calusaru;
Locul III – Burlacu Constantin;

•    III. „Tracțiune” ( au tras atelajul + un tractor cu remorca):
Câștigător – Ureche Danut (14,23 secunde -  50 m).


   Juriul a fost format din trei membrii  (Sitaru Mihail, Georgescu Valentin și Cazan Beatrice – medici veterinari).
   Premiile au constat în harnașamente pentru cai și diplome.
   Concurenții si spectatorii s-au deplasat, după aceea, la Brațul Borcea (lângă Poliția de Frontieră) pentru aruncarea și scoaterea crucii din apă. Dintre cei șapte tineri care au cutezat să se arunce în apă, după crucea aruncată de către preot, Martinescu Florin a fost cel care a reușit să o prindă. Acesta dar și ceilalți tineri au fost premiați.
   De asemenea, în Parcul Trandafirilor din cartierul Fetești Oraș a avut loc și proba de viteză pe distanța de 1000 m.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu

 

 
Comunicat - Mos Craciun la tine acasa

 

 

 Primăria municipiului Fetești și Consiliul Local, la inițiativa primarului Gheorghe Catrinoiu, au organizat vineri 23 decembrie, începând cu ora 1400, spectacolul muzical umoristic pentru copii „Moş Crăciun la tine acasă”.
   În cadrul acestui eveminent toţi copii prezenti au primit, din partea administraţiei locale, câte un pachet care conţinea bomboane, biscuiți, prăjituri, pufuleţi, portocale, suc și altele
   Spectacolul a fost sustinut de către actori ai Teatrului „Prichindel” Bucureşti şi copii de la „Şcoala Micilor Vedete”.
   Copiii au venit la „Casuţa lui Moş Crăciun”, din Parcul Central, pregătiţi cu poezii, cântece, colinde, scrisori şi desene pentru Moşul cel bun.
   Primarul municipiului Feteşti, domnul Gheorghe Catrinoiu a declarat „chiar dacă este un an de austeritate, am făcut un efort să asigurăm cadouri copiilor care vin la întâlnirea cu Moş Crăciun, deoarece pentru cei mici acest lucru este foarte important”.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu

 
Comunicat - sedinta festiva

   Consiliul Local al municipiului Fetești s-a întrunit joi, 22 decembrie, la sediul Casei de Cultură – Sala „Lumina”, pentru ședința festivă.
   În cadrul acestui eveniment, pe lângă ședința ordinară pe luna decembrie, au fost premiați de către primarul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu, elevii cu cele mai bune rezultate la olimpiadele școlare la fazele naționale și internaționale, cei mai buni sportivi și persoanele care au împlinit 50 de ani de căsătorie.
   Deschiderea evenimentului a fost asigurată de către corul școlii nr. 2 “Nicolae Bălcescu” și un grup instrumental-vocal de la Clubul Elevilor din municipiu, care i-au colindat pe cei prezenți.
   Festivitatea de premiere a început cu elevii care au obținut rezultate excepționale la olimpiade după cum urmează:
    Liceul Teoretic Carol I:
1.    Banica Bianca Andreea - Premiul II – Olimpiada Internationala de Limba, comunicare si literatura romana, Mentiune etapa nationala – Concurs International Public Speaking. (2.616 lei) - Profesori îndrumători Georgescu Daniel (1.146 lei) si Stroe Emilia (1.146 lei);
2.    Cocirlea Ana Elena –Premiul Special pentru coerenta exprimarii – Olimpiada Nationala de Limba, comunicare si literatura romana. (500 lei) - Profesor îndrumător Georgescu Daniel (250 lei);
3.    Nichiforov Ana – Premiul Special pentru acuratetea argumentarii – Olimpiada Nationala de Limba, comunicare si literatura romana. (500 lei) - Profesor îndrumător Vasile Georgeta (250 lei);
4.    Banu Alexandra Maria –Mentiune - Olimpiada Nationala de Limba, comunicare si literatura romana. (500 lei) - Profesor îndrumător Vasile Georgeta (250 lei);
5.    Cucos Bianca – a obtinut in clasa a XI-a – Mentiune - Olimpiada de Biologie Faza Nationala. (500 lei) - Profesor îndrumător Pirvu Roxana (250 lei);
6.    Areanu Andrei Felix –Premiul I – Olimpiada Nationala de informatica aplicata CIA. (1.776 lei) - Profesor îndrumător Catrinescu Antoneta;
7.    Badeanu Alexandra Corina – Mentiune – Olimpiada Nationala de informatica aplicata CIA. (500 lei) - Profesor îndrumător Catrinescu Antoneta (1.146 lei);
8.    Buzila Eugen – Mentiune – Olimpiada Nationala de Geografie – Etapa Nationala. (500 lei) - Profesor îndrumător Ivan Roxana (250 lei);
9.    Staicu Alexandra Venera – Premiul II – Etapa Nationala – Concurs international Public Speaking (1.356 lei) - Profesor îndrumător Stroe Emilia ( 726 lei);

10.    Gogota Florentina – Premiul Special – Olimpiada Nationala de Limbi Clasice. (500 lei) - Profesor îndrumător Grecu Adriana (250 lei);

    Grup Scolar de Industrie Alimentara:

1.    Sandru Georgiana –Mentiune – Faza Nationala – calificare Brutar Patiser Preparator Produse Fainoase. (500 lei) - Profesor îndrumător Astefanei Gabriela (250 lei) si maistru Serban Ecaterina (250 lei);
2.    Turliu Adriana – Mentiune – Faza Nationala – calificare Bucatar. (500 lei) - Profesor îndrumător Anton Elena (250 lei) si maistru Amariei Octavian (250 lei).

    Olimpicii au fost urmați de cei mai buni sportivi si anume:

1.    Ciorobea Andreea Madalina - Locul 3 kata echipe CAMPIONATUL MONDIAL ITALIA, Locul 2 kumite rotativ, Locul 1 kumite echipe- CAMPIONATUL NATIONAL  PT. ECHIPE SIBIU, Locul 1 kumite echipe- CUPA CAMPIONILOR EUROPENI CLUJ;
2.    Marin Raisa -Locul 1 kata individual -CAMPIONATUL NATIONAL BUCURESTI, Locul 1 kata echipe -Locul 1  kumite echipe-CAMPIONATUL NATIONAL  PT. ECHIPE SIBIU, Locul 1 kumite echipe CUPA CAMPIONILOR EUROPENI CLUJ;
3.    Ciorobea Florentina -Locul 1 kata echipe, Locul 1  kumite echipe - CAMPIONATUL NATIONAL  PT. ECHIPE SIBIU,  Locul 1 kumite echipe - CUPA CAMPIONILOR EUROPENI CLUJ, Locul 3 kumite individual - CAMPIONATUL NATIONAL BUCURESTI;
4.    Ianache Gabriela  -locul I - Proba Kumite(8ani) la Campionatul National de Karate, copii, cateti si juniori;
5.    Decu Eduard   -locul II - Proba Kumite(10-11 ani) la Campionatul National de Karate, copii, cateti si juniori;
6.    Pascan Alexandra -locul II - Proba Kumite(10-11 ani) la Campionatul National de Karate, copii, cateti si juniori;
7.    Barsan Alexandru - locul III - Proba Kumite(8-9 ani) la Campionatul National de Karate, copii, cateti si juniori.

   Sportivii sunt antrenați de către Mrin Gigel și Răcilă Viorel. Toți aceștia au primit din partea domnului primar câte un pachet cu dulciuri și fructe și câte 100 de lei.
   Festivitatea a fost încheiată cu premierea celor 37 de cupluri feteștene care au sărbătorit anul acesta nunta de aur. Fiecare pereche a primit căte 250 de lei din partea Primăriei și a Consiliului local.
   Edilul Gheorghe Catrinoiu a declarat că aceasta este încă o dovadă a faptului că municipalitatea feteșteană susține, încurajează și promovează performanța școlară și extrașcolară.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu

 
Comunicat - cadouri de Craciun
   Primăria municipiului Fetești și Consiliul Local, la inițiativa primarului Gheorghe Catrinoiu, au reușit să aducă și anul acesta bucuria în rândul copiilor de la grădinițele, creșele și centrele de zi din localitate oferindu-le pachete cu dulciuri celor peste 1400 de preșcolari.
   Moș Crăciun a făcut un compromis și chiar dacă nu au fost cuminți, Moșul le-a oferit cadouri tuturor copiilor.
   Înmânarea pachetelor, prilejuită de serbările de sfârșit de an,  a început în data de 16 decembrie la Grădinița Anghel Saligny și s-a încheiat pe 22 decembrie la Grădinița Grupului Scolar de Industrie Alimentară.
   În aeastă perioadă au mai primit cadouri și copii de la Grădinița Școlii nr. 1, Grădinița Școlii nr. 2 „Nicolae Bălcescu”, Grădinița nr. 3, Grădinița Școlii nr. 4, Grădinița Școlii nr. 5, Grădinița Școlii nr. 7 „Aurel Vlaicu” (Gradinița nr.2 și Creșa), Grădinița din cadrul Grupului Școlar de Industrie Alimentară, Centrul de Zi „Sfântul Nicolae” Centrul de Zi al Organizației Trebuie și Centrul de Zi “Lucia”.
   Important este ca cei mici să se bucure de cadouri și de semnificația sărbătorii de Crăciun, a declarat edilul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu.
   Pachetele oferite de către administrația locală au fost destul de consistente și au conținut diverse produse, precum: ciocolată, bomboane pentru pomul de crăciun, biscuiți, prăjituri, pufuleţi, portocale, suc și altele.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu
 
Mai multe articole..
« ÎnceputAnterior31323334353637383940UrmătorSfârşit »

Pagina 38 din 48
Romanian Bulgarian English French German Italian Portuguese Spanish
Plan Local de Apărare Împotriva Inundațiilor pe Perioada 2018-2021 *** CLSU Fetești

Date Caracteristice de Aparare a Obiectivelor Inundabile (PDF)

Plan de Situatie 1 (PDF)

Plan de Situatie 2 (PDF)

Facebook - Primaria Fetesti
WIFI4EU
Directii, Servicii si Compartimente
Informare Publica
Informatii
Economie
Proiecte
Centru Media
Actualizat la: 03-07-2020.
by Xtin Computers

Acest website foloseste cookies pentru a imbunatati navigatia si alte functii. Utilizand acest website, acceptati ca putem plasa aceste tipuri de informatii in dispozitivul dumneavoastra. Pentru a afla mai multe despre cookies si cum le puteti sterge, consultati politica de cookies.

Accept cookies.
EU Cookie Directive