Home
04 . 07 . 2020
Primaria Municipiului Fetesti - Site Oficial
Comunicat - Mos Nicolae
   Primăria municipiului Fetești și Consiliul Local, la inițiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, au dat startul sărbătorilor de iarnă, cu ocazia zilei de Moș Nicolae, printr-un eveniment cultural-artistic, în cadrul căruia a fost aprins și iluminatul ornamental din localitate.
   Moș Nicolae le-a oferit cadouri și diplome de excelență celor aproximativ 350 de elevi care au obținut rezultate bune la concursurile și olimpiadele școlare. De asemenea, pe scena amplasată in Parcul Central din municipiul Fetești, au urcat alături de edilul localității și Moș Nicolae, pentru a fi premiați, cei 12 elevi cu rezulate excepționale la fazele naționale și internaționale ale olimpiadelor și anume:
    de la Liceul Teoretic „Carol I”: Bănică Bianca Andreea, Cocîrlea Ana Elena, Nichiforov Ana, Banu Alexandra Maria, Cucoș Bianca, Areanu Andrei Felix, Bădeanu Alexandra Corina, Buzilă Eugen, Staicu Alexandra Venera și Gogotă Florentina;
    de la Grupul Școlar de Industrie Alimentară: Șandru Georgiana și Turliu Adriana.
   Toți cei prezenti pe scenă alături de cei din public au numărat împreună cu Moșul secundele rămase până la aprinderea iluminatului ornamental de sărbători ce a fost urmată de un spectaculos foc de artificii.
   Spectacolul a fost deschis de către copii de la  Casa de Cultură a municipiului Fetești (trupele Muguri Noi, Steluțele, Primavera, Style, Orient și  Daria Comănescu), urmați apoi de Dj Jungle, Cristina Darha, Alin, Lally și Connect-R.
   Edilul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu, a declarat că este foarte important ca noi toți să ne bucurăm de spiritul sărbătorilor de iarnă.      Totodată, domnul primar le-a urat un călduros „La mulți ani!” tuturor celor ce poartă numele Sfântului Ierarh Nicolae.
   De asemenea, edilul feteștean a ținut sa precizeze că surprizele pentru locuitorii și pentru școlarii și preșcolarii din localitate vor continua și în perioada următoare, tinând cont de faptul că și Moș Crăciun va fi invitat special la noi în municipiu.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu
 
Anunt
Vineri, 11 Noiembrie 2011 22:36
   In conformitate cu prevederile art.6, alin.(2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, se aduce la cunostinta cetatenilor municipiului Fetesti urmatorul proiect de hotarare:

PROIECT DE HOTARARE privind  stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2012


    Persoanale interesate pot face propuneri si sugestii in vederea imbunatatirii acestui proiect, la sediul Primariei Fetesti- Compartiment Relatii cu Publicul,  tel 0243/364410 int.123, in termen de 10 zile de la afisarea prezentului proiect de hotarare.
    Proiectul poate fi accesat pe site-ul www.primariafetesti.ro.

Primarul Municipiului Fetesti,
Gheorghe Catrinoiu
 
Important
Marţi, 08 Noiembrie 2011 22:31
PREZENTARE CLĂDIRI SPITAL VECHI - MUNICIPIUL FETESTI, IALOMITA  (format .pdf)
 
Anunt Ajutoare Alimentare
Miercuri, 19 Octombrie 2011 22:07

   În perioada 24 octombrie – 03 noiembrie, între orele 1000 - 1500, Primăria municipiului Fetești, distribuie ajutoarele alimentare care provin din stocurile de intervenție comunitare destinate categoriilor de persoane cele mai defavorizate din România.
   Categoriile de persoane care vor beneficia de ajutoarele alimentare sunt următoarele:
• Familiile și persoanele singure care au stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416 / 20001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare;
• șomerii care beneficiază de indemnizație de șomaj acordată  potrivit prevederilor Legii nr. 76 / 2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, cu modificările și completările ulterioare;
• pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi, obținute din pensie sau, după caz, din pensii cumulate, se află sub 400 lei/lună;
• persoanele cu handicap grav și accentuat, adulți și copii, neinstituționalizate.
   De asemenea, o persoană beneficiază de ajutor – produse alimentare – o singură dată în cadrul planului și pentru o singură categorie de persoane defavorizate căreia  îi aparține la data distribuirii ajutoarelor, chiar dacă se regăsește la acea dată în mai multe dintre categoriile de mai sus.
   Ajutoarele ce constau în făină, zahăr, biscuiți, paste făinoase, mălai, orez și lapte praf  vor fi distribuite pe categorii și zone după cum urmează:

Programarea Ajutoarelor

Categorii Persoane Beneficiare

 

I. Beneficiarii Legii 416

 

II. Șomeri

III. Pensionarii (< 400 lei / lună )

 

IV. Persoane cu handicap

Zone

Data

 

24

 - oct. -

 

 

25

 - oct. -

 

 

26

 - oct. -

 

 

27

 - oct. -

 

 

28

 - oct. -

 

 

31

 - oct. -

 

 

01

- nov.-

 

02

- nov.-

 

03

- nov.-

1. Coloniști

Legea 416

Legea 416

șomeri

șomeri

pensionari

pensionari

Pers. cu handicap

Pers. cu handicap

-

2. Fetești Gară

șomeri

șomeri

pensionari

pensionari

Pers. cu handicap

Pers. cu handicap

Legea 416

Legea 416

-

3. Fetești Oraș

pensionari

pensionari

Pers. cu handicap

Pers. cu handicap

Legea 416

Legea 416

șomeri

șomeri

-

4. Vlașca

Pers. cu handicap

Pers. cu handicap

Legea 416

Legea 416

șomeri

șomeri

pensionari

pensionari

-

5. Buliga

-

-

-

-

-

-

-

-

Toate categoriile

 
Comunicat Semnare Contract Statie de Epurare
Joi, 06 Octombrie 2011 21:20
   Primarul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu a participat miercuri 05.10.2011, ora 11.00, la sediul  central al Raja Constanța, la semnarea contractelor de lucrări ce vizează stația de epurare  din Fetești precum și pe cele din Țăndărei, Fierbinți și Poarta Albă.
   Contractul Stație de epurare nouă – localitatea Fetești, județul Ialomița, în valoare de 20,92 milioane lei a fost semnat cu societatea Consola Grup Construct și are ca termen de finalizare luna Octombrie 2013.
   În deschiderea evenimentului edilul feteștean a declarat: „este o zi importantă pentru comunitatea pe care o reprezint, care astăzi își vede visul realizat. Prin semnarea acestui contract, municipiul Fetești va beneficia de o stație de epurare modernă, care va rezolva și problemele de mediu cu care ne confruntăm în prezent.”
   Aștept să înceapă și lucrările de modernizare și extindere a rețelelor de canalizare și apă potabilă, a mai declarat primarul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu.
   Construirea stației de epurare face parte din proiectul „Asistență Tehnică pentru Reabilitarea și Modernizarea Sistemului de Alimentare cu Apă și Canalizare în Regiunea Constanța – Ialomița” care va fi implementat la Fetești și  are urmatoarea structură a surselor de finanțare:
• Grant Uniunea Europeana: 85%;
• Contributia Bugetului de Stat: 13%;
• Contributia Bugetului Local: 2%.
Investiția de aprox 22 mil euro, presupune executarea următoarelor lucrari:
• Reabilitarea unei surse de apă (frontul vechi de captatare) prin înlocuirea conductei de transport apă brută (din azbociment, cu lungimea de aprox. 5km) cu conducta din PEHD si desnisiparea celor 10 foraje;
• Reabilitarea a 15,5 km de rețea de distribuție apă potabilă în cartierul Fetești Oraș (înlocuirea conductei vechi din oțel, fontă sau azbociment, cu conductă din PEHD) și refacerea tuturor branșamentelor aferente;
• Construirea a 80 km de rețea de canalizare pentru cartierele Gară, Coloniști, Vlașca si Fetești Oraș;
• Construirea unei stații de epurare modernă;
• Construirea a 9 stații de pompare apă uzată locale, datorită configurației dificilă a terenului si împartirii localității pe cartiere distincte.
 
PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu
 
Comunicat Festival - Concurs
Joi, 06 Octombrie 2011 21:16
   Primăria municipiului Fetești în parteneriat cu Asociația Cultural – Educativ – Sportivă “A- Z Men Sana Expert”, cu sprijinul Casei de Cultură, a organizat festivalul – concurs “Talentul Meu” Ediția I, faza locală, în data de 04 octombrie 2011, orele 1300, la “Grădina de Vară”.
   Acest eveniment a avut ca scop descoperirea de noi talente în domeniul artei interpretative și al creației, promovarea valorilor nedescoperite la nivel local, județean și național.
   Participanții au evoluat la probe încadrate în nouă genuri artistice.
Juriul a a fost format din:
 Mariana Călin – director Casa de Cultură Fetești;
 Nicușor Iancu – instructor dans Centrul Cultural “Ionel Perlea” Slobozia;
 Ana Țepeluș - profesor muzică Grup Școlar CCF Fetești;
 Elena Ștefan – învățător Școala cu clasele I-VIII, nr. 7 “Aurel Vlaicu”;
 Alina Giurea – profesor de limba română Școala cu clasele I-VIII, nr. 7 “Aurel Vlaicu”;
 Eugen Cristea – președinte Asociația “A-Z Men Sana Expert”;
 Mihaela Cristea – elev Grup Școlar CCF Fetești;
Castigatorii festivalului - concurs au fost:
1. SECŢIUNEA – DANS –
     Locul I – 9,78 -  Cassandra Deliu – cu dans oriental, Şcoala nr.7 ,, Aurel Vlaicu”
     Locul II – 9,50 – Ansamblul ,, Trandafira Platime”Şcoala nr 6 ,, Mihai Viteazu”
     Locul III – 9,35 – Ansamblul ,, Mlădiţele Bărăganului” Şcoala nr.7 ,, Aurel Vlaicu”
2. INTERPRETARE
    Locul I – 9,35 – Andreea Ştefan – Muzică uşoară Şcoala nr.7 ,,Aurel Vlaicu”
    Locul II – 8,78 – Ana Maria Nanu – Muzică uşoară Casa Municipală de Cultură
    Locul III – 8,71 – Daria Comănescu – Muzică uşoară Casa Municipală de Cultură
    Locul III – 8,71 – Andreea Marin – Muzică uşoară Casa Municipală de Cultură
3. INSTRUMENT
    Locul I – 9,25 – Dinu Nicuşor – Acordeon - Grup Şcolar C.C.F
    Locul II – 8,50 – Ada Briana Brănescu – Pian – Şcoala nr.7 ,, Aurel Vlaicu”
4. TEATRU
    Locul I – 9,42 – Recitare – Stângă Ana și Şerban Alina – Şcoala nr. 4
    Locul II – 8,71 – Scenetă – Portretul colegei de bancă – Şcoala nr.1
    Locul III – 8,57 – Scenetă satirică – Şcoala nr.5
   Primarul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu a declarat că descoperirea tinerelor talente feteștene ar trebui să preocupe societatea și școala dar mai ales familia care trebuie să investească în aptitudinile lor.
 
PRIMARUL MUNICIPIULUI FETEȘTI
Gheorghe Catrinoiu
 
Comunicat 1 Octombrie
Sâmbătă, 01 Octombrie 2011 21:18

   Primăria municipiului Fetești, la inițiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, cu sprijinul Casei de Cultură, a organizat vineri 30 septembrie, începând cu ora 11.30, un spectacol ocazionat de “Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”.
  Copii Casei de Cultură le-a oferit persoanelor vârstnice, sub îndrumarea doamnelor instructor  Dragomir Petronela și Violeta Oprea, un program artistic deosebit.
  Trupa „Muguri Noi” a dansat vals și makarena, trupa „Primavera”  a dansat loca iar Andreea Marin și George Decu au interpretat “Dă-mă mamă, după Gyuri”  și „Copilărie”.
  De asemenea, în cadrul evenimentului a fost prezent, ca invitat special, Ion Artur solistul trupei „Românașii”.
  Primarul municipiului Fetești domnul Gheorghe Catrinoiu a declarat că 1 octombrie, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, reprezintă un semn de respect și prețuire pentru cei care și-au închinat întreaga lor viață și activitate țării și poporului din care fac parte.
  Cu prilejul acestei zile, edilul fețestean a dorit să adreseze vârstnicilor un gând bun, urări de sănătate, fericire, prosperitate și mai ales să nu își piardă speranța.
 

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu

 
Investeşte în oameni!
Joi, 15 Septembrie 2011 08:02

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

ÎNSCRIERI ÎN GRUPUL – ŢINTĂ

 
Anunt
Luni, 22 August 2011 21:13

   In conformitate cu prevederile art.6, alin.(2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, se aduce la cunostinta cetatenilor municipiului Fetesti urmatorul proiect de hotarare:

PROIECT DE HOTARARE privind  trecerea unor bunuri din domeniul public  in domeniul privat al municipiului Fetesti (format .pdf)
* PROCES-VERBAL Nr.12582 / 22.08.2011
* ANUNT
* HOTARARE privind  trecerea unor bunuri din domeniul public  in domeniul privat al municipiului Fetesti
* INVENTARUL BUNURILOR CARE TREC DIN  DOMENIUL PUBLIC IN DOMENIUL PRIVAT  AL MUNICIPIULUI FETESTI
* EXPUNERE DE MOTIVE

    Persoanale interesate pot face propuneri si sugestii in vederea imbunatatirii acestui proiect, la sediul Primariei Fetesti- Compartiment Relatii cu Publicul,  tel 0243/364456 int.123, in termen de 10 zile de la afisarea prezentului proiect de hotarare.
    Proiectul poate fi accesat pe site-ul www.primariafetesti.ro (format .pdf).


Primarul Municipiului Fetesti,
Gheorghe Catrinoiu

 
Mai multe articole..
« ÎnceputAnterior31323334353637383940UrmătorSfârşit »

Pagina 39 din 48
Romanian Bulgarian English French German Italian Portuguese Spanish
Plan Local de Apărare Împotriva Inundațiilor pe Perioada 2018-2021 *** CLSU Fetești

Date Caracteristice de Aparare a Obiectivelor Inundabile (PDF)

Plan de Situatie 1 (PDF)

Plan de Situatie 2 (PDF)

Facebook - Primaria Fetesti
WIFI4EU
Directii, Servicii si Compartimente
Informare Publica
Informatii
Economie
Proiecte
Centru Media
Actualizat la: 03-07-2020.
by Xtin Computers

Acest website foloseste cookies pentru a imbunatati navigatia si alte functii. Utilizand acest website, acceptati ca putem plasa aceste tipuri de informatii in dispozitivul dumneavoastra. Pentru a afla mai multe despre cookies si cum le puteti sterge, consultati politica de cookies.

Accept cookies.
EU Cookie Directive