Home
25 . 05 . 2020
Primaria Municipiului Fetesti - Site Oficial
Anunt Public nr. 4757/22.03.2011
Marţi, 22 Martie 2011 16:25


   APM Ialomita si Primaria mun.Fetesti cu sediul in mun.Fetesti, str.Calarasi,nr.595,bl.CF3,sc.A,et.3,jud.Ialomita titulara a planului "PUZ Zona Centrala Fetesti-Gara" - in mun.Fetesti, str.Calarasi, zona centrala Fetesti - Gara - zona studiata cuprinde atat zone din domeniul public al Consiliului Local Fetesti conform certificat de urbanism nr.154/24.06.2010 emis de Primaria mun.Fetesti,anunta publicul interesat asupra deciziei etapei de incadrare:

 - nu este necesara evaluarea de mediu urmand a fi supus planul procedurii de adoptare fara aviz de mediu.

   Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al planului propus,pot fi consultate la sediul APM Ialomita, loc.Slobozia, str.M Viteazu, nr.1, in zilele de luni-joi intre orele 8.00-16.30 si vineri 8.00-14.00.
   Observatiile publicului interesat se primesc zilnic, la sediul APM Ialomita in termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anuntului.

Primar,
Ing. Gheorghe Catrinoiu

 
Anunt Important
Miercuri, 09 Martie 2011 13:37

CENTRUL ZONAL INTERJUDETEAN
SECŢIA APA - CANAL FETEŞTI

ANUNŢ IMPORTANT

   Din cauza  vechimii reţelei de distribuţie a apei potabile,pentru preintampinarea apariţiei fenomenului de turbiditate a apei potabile, SCRAJ A SA. CONSTANTA ,Secţia Apa Canal Feteşti, informează locuitorii cartierelor Feteşti -Gara si Colonişti din municipiul Feteşti,ca in data de 10.03.2011 intre orele 09 - 16ul se va efectua spălarea relelei de apa ,motiv pentru care furnizarea serviciului in acest interval orar va fi intrerupta.
   Deasemenea,mai facem menţiunea ca aceasta măsura vine ca o completare a discuţiilor purtate de către conducerea societăţii cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari in data de 04.03.2011 cu privire la calitatea apei furnizate de către societatea noastră.

Def Sectie
Ing. Dorin Stoian

 
Anunt - Capturare Caini
Vineri, 18 Februarie 2011 17:10

   Primăria municipiului Fetești prin Direcția de Administrare a Domeniului Public, a început luna aceasta acțiunea de capturare a câinilor comunitari.
   Aceștia vor fi transportați la adăpostul special amenajat pe strada Unirii, unde vor fi examinați de către un medic veterinar autorizat.
   Adăpostul este înregistrat la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița prin Certificatul de Inregistrare nr. 0007/13.01.2011.
   După examinarea de la adăpost, medicul constată starea de sănătate a animalelor, iar cei care sunt bolnavi cronic sau incurabil vor fi eutanasiați conform prevederilor legale.
   Câinii care sunt declarați sănătoși vor fi sterilizați ( atât masculii cât și femelele), deparazitați, vaccinați antirabic și identificați prin tatuare sau crotaliu. Taxa pentru manoperă pe care o percepe medicul veterinar, în coformitate cu prevederile legale și stabilită prin contract, este de 50 lei/câine (fără medicamente ș.a.).
   Revendicarea sau adoptarea unui câine se face în termen de 14 zile de la capturare, pe baza unei declarații-angajament și cu achitarea taxei ce reprezintă cheltuielile medicale și de întreținere. După depășirea termenului de 14 zile câinii vor fi eliberați în teritoriu, conform reglementărilor din domeniu.
   Relații suplimentare și sesizări la numărul de telefon 0243 / 364.458 – Direcția de Administrare a Domeniului Public Fetești.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETEȘTI,
ing. Gheorghe Catrinoiu

 
ANUNT - Sezon Rece (Nr. 19512 din 01.11.2010)

   Având în vedere că în perioada sezonului rece se produc fenomene meteorologice periculoase( ninsori abundente și viscol), Comandamentul de Iarnă al municipiului Feteşti a hotărât unele măsuri, care să asigure condiţii optime de desfăşurare a activităţilor socio-economice pe raza municipiului Feteşti.
   În acest sens aducem la cunoştinţa populaţiei municipiului, următoarele:
• Se interzice parcarea mijloacelor auto pe drumurile publice, în scopul de a permite mijloacelor de intervenţie să asigure degajarea acestora de căderile de zăpada depuse;
• Unităţile comerciale si instituţiile sunt obligate să cureţe zăpada și gheața de pe trotuare și zonele adiacente acestora;
• Asociaţiile de locatari si persoanele fizice sunt obligate să cureţe zăpada și gheața de pe trotuare și zonele adiacente, precum și rigolele și şanţurile de scurgere a apei.

   În caz de nerespectare a acestor oblgații se vor aplica măsurile contravenţionale prevăzute în H.C.L. nr. 62/2008.

PREȘEDINTELE C.L.S.U. FETEȘTI
PRIMAR,
Ing. Gheorghe CATRINOIU

 
Rapoarte de evaluare
Joi, 27 Ianuarie 2011 00:24

RAPORT DE EVALUARE A IMPLEMENTĂRII LEGII NR. 544/2001 ÎN ANUL 2010

RAPORT DE EVALUARE A IMPLEMENTĂRII LEGII NR. 52/2003 ÎN ANUL 2010

 
DECLARATIE - nr. 12A/25.01.2010
Marţi, 25 Ianuarie 2011 20:19

In conformitate cu art. 33, punctul b din HG. Nr. 1076/2004, privind stabilirea procedurii de realizare a evaluarii de mediu pentru planuri si programe, titularul  planului “Actualizare Plan urbanistic general (PUG) municipiului Fetesti”, judetul Ialomita, pune la dispozitia autoritatilor care au fost implicate in procedura, cat si publicului interesat urmatoarele:
a) Forma aprobata a Planului Urbanistic;
b) Modalitatea in care au fost respectate cerintele de protectia a mediului, respectiv integrarea lor in PUG:
- protejarea factorului de mediu “aer” - cresterea calitatii aerului;
- protejarea factorului de mediu “apa”- cresterea calitatii apelor de suprafata si subterane, reducerea riscului de eutrofizare a acestora, controlul calitatii apei evacuate din locuintele de vacanta prin dotarea cu instalatii de epurare a apelor uzate;
- protejarea factorului de mediu “sol” – cresterea treptata si continua a calitatii solului prin planificarea si cnstructia de depozite conforme si statii de transfer concomitent cu inchiderea depozitelor neconforme din mediul rural, conform prevederilor HG. 394/2005, privind depozitarea deseurilor;
- biodiversitate – prin repunerea in circuitul natural a habitatelor afectate de locuinte de vacanta, concomitent cu constanta de depozitare conforme si statii de transfer c vor avea un impact redus asupra factorilor de mediu pe durata de folosire;
- cresterea calitatii vietii prin scaderea semnificativa a elementelor generatoare de disconfort (olafctiv, peisagistic),  precum si prin eliminarea vectorilor de transmitere a unor boli datorita scaderii semnificative a populatiilor de pasari, rozatoare si insecte caracteristice actualelor depozite de deseuri.


Publicul a fost consultat in cadrul dezbaterii publice si a fost informat prin anunturile publice ale etapelor de procedura parcurse. Pe parcursul procedurii nu au existat sesizari ale publicului interesat.
Autoritatile implicate in procedura, membre ale grupului de lucru, si-au exprimat opinia in cadrul comitetului special constituit.
Alternativa de plan aleasa prezinta cele mai bune masuri pentru prevenire: reducerea si compensarea efectelor adverse asupra mediului in urma implementarii PUG – ului, in conditii de maxima eficienta ecomonica.
Raportul de mediu, intocmit de catre SC HEXON ENGINEERING SRL Campina, a evidentiat faptul ca implementarea planului nu va avea un impact negativ asupra mediului, ci dimpotriva, PUG-ul va ajuta la rezolvarea problemelor de mediu din regiune.
Implementarea PUG-ului va avea efecte semnificative directe, pozitive, asupra tuturor factorilor de mediu, in consecinta, este de asteptat ca interferenta elementelor sa aiba consecinte de asemenea pozitive, fie concomitent, fie prin acumulare in timp.


c) Modul in care se va realiza monitorizarea efectelor PUG-ului:
- monitorizarea anuala a obiectivelor si tintelor;
- evaluarea progresului obiectivelor si tintelor;
- monitorizarea datelor de baza pentru prognoza;
- identificarea intarzierilor si a deficientelor in implementarea planului;
- actiuni recomandate privind imbunatatirea implementarii planului;
- publicarea raportului de monitorizare anuala a planului;
- publicarea, daca este necesar, a unor studii speciale.

Prezenta declaratie a fost afisata la sediul primariei municipiului Fetesti, jud. Ialomita.

 
ANUNT - Anchete ANL
Marţi, 18 Ianuarie 2011 09:35

   Cererile pentru locuinte ANL inregistrate pana la 31.12.2010 vor participa la anchetele sociale, iar cele inregistrate dupa aceasta data vor ramane in evidenta si vor participa la anchetele ce vor fi anuntate din timp.

Primar,
Ing.Catrinoiu Gheorghe

 
IMPORTANT!
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 15:00

   Din luna ianuarie 2011, conform articolului II din legea 276 / 2010, drepturile de ajutor social si toate drepturile restante pana la 31 decembrie 2010, nu se mai platesc de catre Primaria Municipiului Fetesti, ci vor fi virate de catre Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Ialomita, strada Lacului, nr. 10, Slobozia cu mandat postal pe adresa fiecarui beneficiar.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI
Ing. Gheorghe Catrinoiu

 
Rezultat
Marţi, 11 Ianuarie 2011 12:27

REZULTATUL EXAMENULUI PENTRU OCUPAREA FUNCTIEI DE MANAGER
PERSOANA FIZICA LA SPITALUL MUNICIPAL FETESTI, DIN DATA DE 10.01.2011

 

 

  
NR. CRT.NUMELE SI PRENUMELEADMIS/RESPINS
1.BARCARI STELIANADMIS

   

COMISIA DE CONCURS
PRESEDINTE,
EC. DUGALA NICOLAE

 
Mai multe articole..
« ÎnceputAnterior31323334353637383940UrmătorSfârşit »

Pagina 40 din 47
Romanian Bulgarian English French German Italian Portuguese Spanish
Plan Local de Apărare Împotriva Inundațiilor pe Perioada 2018-2021 *** CLSU Fetești

Date Caracteristice de Aparare a Obiectivelor Inundabile (PDF)

Plan de Situatie 1 (PDF)

Plan de Situatie 2 (PDF)

Facebook - Primaria Fetesti
WIFI4EU
Directii, Servicii si Compartimente
Informare Publica
Informatii
Economie
Proiecte
Centru Media
Actualizat la: 25-05-2020.
by Xtin Computers

Acest website foloseste cookies pentru a imbunatati navigatia si alte functii. Utilizand acest website, acceptati ca putem plasa aceste tipuri de informatii in dispozitivul dumneavoastra. Pentru a afla mai multe despre cookies si cum le puteti sterge, consultati politica de cookies.

Accept cookies.
EU Cookie Directive