Home
18 . 01 . 2019
Primaria Municipiului Fetesti - Site Oficial
Anunt
Vineri, 12 Februarie 2010 10:13
   Consiliul Local Municipal Fetesti, cu sediul in Fetesti, str. Calarasi, nr. 595, bl. CF3, sc. A, et. II-IV, anunta vanzarea prin licitatie publica cu strigare a urmatoarelor spatii cu destinatia cabinete medicale: Click aici pentru detalii.
 
Anunt
Luni, 08 Februarie 2010 16:06
   În conformitate cu prevederile HCL 62 / 2008, art.3 al. c) , atât cetăţenii şi asociaţiile de locatari şi proprietari, cât şi reprezentanţii societăţilor comerciale sau ai instituţiilor sunt obligaţi să cureţe zăpada, gheaţa sau poleiul formate în faţa imobilelor de locuit sau în care isi desfasoara  activitatea, imediat dupa depunere sau cel tarziu pana in ora 9. Zapada sau gheata se va depune pe carosabil langa bordura fara a impiedica circulatia si scurgerea apei in sistemul de canalizare.
   In caz contrar  constituie contraventie  si se sanctioneaza  cu amenda intre  200-400 lei persoane fizice, 500-1000 lei  persoane juridice.
 
Anunt


In atentia beneficiarilor de ajutoare de incalzire a locuintei cu lemne altele decat cele de la Legea 416/2001.
Drepturile aferente lunii decembrie 2009 se achita la centrele de primire a cererilor incepand cu data de JOI 11 FEBRUARIE 2010 ora 12, dupa cum urmeaza:
FETESTI. GARA - SEDIU POLITIA COMUNITARA
FETESTI. ORAS - BIBLIOTECA
VLASCA - SEDIU RELATII CU PUBLICUL
COLONISTI- SEDIU RELATII CU PUBLICUL
BULIGA- SEDIU RELATII CU PUBLICUL
Primar,
Ing. Gheorghe Catrinoiu

 
La Multi Ani!
   Primarul municipiului Fetesti, Gheorghe Catrinoiu, a  fost si anul acesta de sarbatori, alaturi de Mos Craciun, oferind pachete cu dulciuri si cadouri pentru fiecare copil din gradinitele fetestene.   Darurile au fost oferite in cadrul serbarilor sustinute de fiecare gradinita, dar si intr-un spectacol de colinde desfasurat la Sala de Sport a Grupului Scolar de Industrie Alimentara.
   „Este o bucurie pentru noi sa ii vedem pe cei mici cum se straduiesc sa ne incante cu un colind sau o poezie si  sa  le vedem zambetele  atunci când primesc cadouri” a declarat primarul Gheorghe Catrinoiu.
 
Primarul la Raport

Nr. 1

Primarul la Raport nr. 1   Click aici pentru a vizualiza versiunea online a revistei. (este necesar sa aveti instalat in calculatorul dumneavoastra Adobe Reader

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 2

Primarul la Raport nr. 2   Click aici pentru a vizualiza versiunea online a revistei. (este necesar sa aveti instalat in calculatorul dumneavoastra Adobe Reader

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 3

Primarul la Raport nr. 3   Click aici pentru a vizualiza versiunea online a revistei. (este necesar sa aveti instalat in calculatorul dumneavoastra Adobe Reader )

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 4

Primarul la Raport nr. 4  Click aici pentru a vizualiza versiunea online a revistei. (este necesar sa aveti instalat in calculatorul dumneavoastra Adobe Reader )

 

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 5

Primarul la Raport nr. 5Click aici pentru a vizualiza versiunea online a revistei. (este necesar sa aveti instalat in calculatorul dumneavoastra Adobe Reader )

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 7

Primarul la Raport nr. 7   Click aici pentru a vizualiza versiunea online a revistei. (este necesar sa aveti instalat in calculatorul dumneavoastra Adobe Reader

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 9

Primarul la Raport nr. 7   Click aici pentru a vizualiza versiunea online a revistei. (este necesar sa aveti instalat in calculatorul dumneavoastra Adobe Reader

 

 

 
Anunt 4A

   Primaria Municipiului Fetesti, jud.Ialomita,  Str. Calarasi, nr. 595, Bl. CF3, Sc. A Etaj II si III, Tel. (004)0243/364410, Fax. (004)0243/361206, disponibilizeaza bunurile corporale de natura mijloacelor fixe existente in centralele termice din Municipiul Fetesti, potrivit HG 841/1995, actualizata, privind procedurile de transmitere fara plata si de valorificare a bunurilor apartinand institutiilor publice, Anexa 1, pct.1, 2 si 3.
   Click aici pentru anunt. (format .doc)
 
Anunt
   Consiliul Local Municipal Fetesti, cu sediul in Fetesti, str. Calarasi, nr. 595, bl. CF3, sc. A, et. II-IV, anunta vanzarea prin licitatie publica cu strigare a urmatoarelor spatii cu destinatia cabinete medicale: Click AICI pentru detalii
 
Mai multe articole..
« ÎnceputAnterior5152535455UrmătorSfârşit »

Pagina 53 din 55
Romanian Bulgarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Plan Local de Apărare Împotriva Inundațiilor pe Perioada 2018-2021 *** CLSU Fetești

Date Caracteristice de Aparare a Obiectivelor Inundabile (PDF)

Plan de Situatie 1 (PDF)

Plan de Situatie 2 (PDF)

Facebook - Primaria Fetesti
Directii, Servicii si Compartimente
Informare Publica
Informatii
Economie
Proiecte
Centru Media
Actualizat la: 17-01-2019.
by Xtin Computers