Home
20 . 02 . 2017
Primaria Municipiului Fetesti - Site Oficial
Comunicat - Sarbatoarea Romaneasca 2014
Vineri, 17 Octombrie 2014 20:29

   Primăria și Consiliul Local Fetești au organizat, cu sprijinul sponsorilor, “Sărbătoarea Românească”, în perioada 07 – 14 octombrie.
   Feteștenii s-au putut bucura de produsele comercializate de producătorii de îmbrăcăminte, carne și preparate din carne, legume, fructe dar și jucării și produse de artizanat. De asemenea, cei mici, și nu numai, au profitat de parcul de distracții.
   Terasele cu specific românesc au fost și ele la mare căutare în această perioadă.
   În cadrul evenimentului, în fiecare seară, între orele 1700 - 2000, au avut loc recitaluri live de muzică populară și etno-dance, iar copiii de la Casa de Cultură a municipiului Fetești au susținut programe artistice cu specific.
   Printre protagoniștii prezenți la “Sărbătoarea Românească”  s-au numărat :
Elena Merișoreanu, Rucsy, Geanina Manea, Bogdan Artistu’, Roxana Nemeș, Mândrele, Radu Ile, Hangițele, Sorin Copilul de Aur, Ștefania Rareș și Laura Vass.
   Primarul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu, a declarat că : "Sărbătoarea Românească, este unul dintre cele mai importante evenimente ale municipiului nostru, la care toți locuitorii au participat cu mândrie. Am reușit și în acest an să organizăm o serie de evenimente cultural-artistice care se adresează tuturor categoriilor de vârstă, dar şi tuturor preferinţelor muzicale, asta deoarece nu trebuie să uităm că vorbim despre sărbătoarea tuturor feteștenilor. Etalarea valorilor face din Toamna Feteșteană un eveniment reprezentativ pentru noi, de aceea, festivalul a fost la standardele cu care s-au obișnuit feteștenii încă  din anii trecuți.”

Galerie foto Sarbatoarea Campeneasca 2014

 
DELIMITAREA SI NUMEROTAREA SECTIILOR DE VOTARE PE RAZA MUNICIPIULUI FETESTI PENTRU ALEGEREA PRESEDINTELUI DIN ANUL 2014
Vineri, 03 Octombrie 2014 22:24
Delimitarea sectiilor de votare - Municipiul Fetesti (format .xls)
 
Dispozitie privind stabilirea locurilor de afisaj electoral
Vineri, 03 Octombrie 2014 22:18
DISPOZITIE privind stabilirea locurilor speciale de afisaj electoral in campania electorala pentru alegerea Presedintelui Romaniei(format .pdf)
 
Comunicat - Zilele Municipiului Fetesti 2014
Luni, 25 August 2014 22:40

   Mii de feteșteni s-au distrat în perioada 22 – 24 August, pe aleea principală din parcul Stadion, la Zilele Municipiului Editia a VI-a.
   În cadrul evenimentului organizat de Primăria și Consiliul Local Fetești, , la inițiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, în fiecare seară, între orele 17.00 - 23.00, au avut loc recitaluri live de muzică populară, pop-dance, etno-dance, dance, pop-rock si muzică ușoară.
   Spectacolul a fost deschis, în fiecare zi, de către copii de la  Casa de Cultură.
   Printre protagoniștii prezenți la “Zilele municipiului Fetești ediția a VI–a”, care au încântat publicul, s-au numărat: Alex Velea, Andreea Bălan, DeepCentral, Elena Merișoreanu, Emma, Francesco Napoli, Geanina Manea, Hangițele, Ionuț și Doinița Dolănescu, Maria Ciobanu, Keo, Kio, Like Chocolate, Matteo, Mihai Morar, Nicole Cherry, Nineta Popa, Petrică Mâțu Stoian, Sânzienele, Skizzo Skillz, Speak, Vali Vijelie și What’s Up.
   Primarul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu, a declarat că " Zilele municipiului Fetești ediția a VI –a, este unul dintre cele mai importante evenimente ale municipiului nostru, la care toți locuitorii au participat cu bucurie. Etalarea valorilor face din această sărbătoare a feteștenilor un eveniment reprezentativ pentru noi, de aceea, am încercat și în acest an  ca a VI-a  ediție a să fie la standardele cu care s-au obișnuit feteștenii, de ziua lor.”
   Evenimentul s-a încheiat cu un superb foc de artificii.

PRIMARUL MUNICIPIULUI FETESTI,
Gheorghe Catrinoiu

 

  Galerie Foto - Zilele Municipiului Fetesti 2014

 
Comunicat - Festivalul Fotbalului Fetestean 2014
Luni, 25 August 2014 22:37

   Primăria și Consiliul Local Fetești au organizat  duminică 24 August 2014, în cadrul Zilelor municipiului Fetești, începând cu ora 10.00,  la „Stadionul Municipal”, FESTIVALUL FOTBALULUI FETEŞTEAN  - Memorial Pache Șerban, dedicat celor care şi-au adus un aport important pentru „sportul rege” din localitate.
   În cadrul evenimentului a avut loc un meci între reprezentativa Consiliului Local şi cea a foştilor mari fotbalişti feteşteni care au activat la Viticola, Locomotiva şi Rapid.
   În deschiderea evenimentului primarul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu a declarat că este încercat de mari emoții la vederea marilor jucători de fotbal din localitate și că special pentru dumnealor a fost dedicată această zi importantă. “ Sper ca cel mai bun să câștige acest meci al generațiilor”, a mai precizat edilul feteștean.
   Cavalerul fluierului au fost Chivu Ștefan (fost arbitru divizionar A, actualmente observator de arbitrii la CCA).
   Meciul a fost câștigat de echipa “Consiliului Local”.
   Manifestarea s-a încheiat cu festivitatea de premiere a marilor fotbalişti care au activat la Viticola, Locomotiva şi Rapid Feteşti. Toți au primit diplome de onoare, iar fiecare echipă a primit câte o cupă.

Primarul municipiului Fetești
Gheorghe Catrinoiu

 

 

 
Centenar Parnavel Andrei
Miercuri, 20 August 2014 22:33

   Miercuri, 20 august, l-am felicitat pe domnul Parnavel Andrei care a ajuns la venerabila varsta de 101 de ani.
   Nascut pe 20 august 1913 si-a sarbatorit ziua de nastere nu doar alaturi de copiii, nepotii, stranepotii ci si alaturi de consilierii locali si reprezentantii cadrelor militare din localitate, prezenti la eveniment.
   ”Ma bucura faptul ca am avut ocazia sa-l sarbatorim si anul acesta pe domnul Parnavel Andrei care a ajuns la aceasta onorabila varsta. Am dorit sa transmit personal gandurile mele bune  si cat mai multi ani fericiti atat domnului Andrei, cat si familiei sale si sa-i înminez un mic cadou ca semn de pretuire si respect. Totodata am speranta ca voi avea ocazia sa felicit si alti fetesteni care vor implini varsta de 100 de ani.” - Gheorghe Catrinoiu, Primarul Municipiului Fetesti

Galerie Foto - Centenar Parnavel Andrei

 
Raport activitate Legea 544/2001 pe anul 2013
Marţi, 02 Septembrie 2014 21:04
Raport activitate Legea 544/2001 pe anul 2013 (format .pdf)
 
Mai multe articole..
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Pagina 9 din 37
Romanian Bulgarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
PLAN LOCAL de APARARE IMPOTRIVA INUNDATIILOR pe PERIOADA 2014 - 2017 *** C.L.S.U. Fetesti

Date Caracteristice de Aparare a Obiectivelor Inundabile (PDF)

Plan de Situatie 1 (PDF)

Plan de Situatie 2 (PDF)
Facebook - Primaria Fetesti
Organizare si Functionare
Directii si Departamente
Informare Publica
Informatii
Economie
Proiecte
Centru Media
Actualizat la: 19-02-2017.
by Xtin Computers