Home
17 . 12 . 2017
Primaria Municipiului Fetesti - Site Oficial
Anunturi in baza Legii nr.350/2005 privind regimul finantarilor nerambursabile
Joi, 25 Februarie 2016 22:05
Anunturi in baza Legii nr.350/2005 privind regimul finantarilor nerambursabile – Unitatea Administrativ Teritoriala a Municipiului Fetesti, judetul Ialomita, anunta Programul local pentru finantarea nerambursabila a proiectelor structurilor sportive locale pe anul 2016

PROGRAM ANUAL

   Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea codul fiscal, adresa , numarul de telefon, telefax si/ sau adresa de e-mail  ale persoanei de contact: Unitatea Administrativ Teritoriala a Municipiul Fetesti, cu sediul in Municipiul Fetesti,  str. Calarasi,  Bl. CFR3 sc. A, et. II-IV, jud. Ialomita ,  cod fiscal 4365077 telefon: 0243.364410, fax 0243/361206, email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
   In conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, cu completarile si modificarile ulterioare, U.A.T. a Municipiului Fetesti, acorda finantari nerambursabile, pe baza de selectie pentru proiecte a structurilor sportive  locale pe anul 2016.
   Finantarea programului : Conform H.C.L. Fetesti nr.8/28.01.2016, privind aprobarea bugetului propriu  de venituri şi cheltuieli a Municipiului Fetesti pe anul 2016.
   Suma totala disponibila pentru sprijinul financiar al programelor sportive din Municipiul Fetesti este de 90.000,00 lei si este destinata in intyregime pentru domeniul Sport -prevazuta in bugetul local la cap.6702.- Cultura, recreere si religie, supcapitolul 6702-0501 Sport, titlul II –Bunuri si servicii.
   Finantarile nerambursabile nu se acorda pentru activitati generatoare de profit si nici pentru activitati din domeniile reglementate de Legea 182/2002 privind protectia informatiilor clasificate, cu modificarile ulterioare.
   Publicarea programului anual pentru acordarea de finantari nerambursabile nu creeaza Municipiului Fetesti obligatia de a efectua procedura de selectie.
 
ANUNŢ DE PARTICIPARE
Joi, 25 Februarie 2016 22:10

   Unitatea Administrativ Teritoriala Municipiul Fetesti anunţă acordarea de finanţări nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte şi activitati nonprofit, în anul fiscal 2016.
   Denumirea autorităţii contractante: Municipiul Fetesti, cod fiscal 4365077; adresa:Fetesti, str. Calarasi,  Bl. CFR3 sc. A, et. II-IV,  telefon: 0243.364410,email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
   Reglementări legale: Legea nr. 350/2005 actualizată privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general,  Hotărârea Consiliului Local Fetsti nr.8/28.01.2016,  privind bugetul de venituri şi cheltuieli al Municipiului Fetesti pe anul 2016 .
   Alocaţia financiară directă din fonduri publice se acordă în vederea desfăşurării de către persoanele fizice sau persoanele juridice fără scop patrimonial a unor activităţi sportive nonprofit, care să contribuie la realizarea unor acţiuni sau programe de interes public general, regional sau local.
   Bugetul programului: bugetul alocat programului este stabilit Conform H.C.L. Fetesti nr.8/28.01.2016.
   Suma totala disponibila pentru sprijinul financiar al programelor sportive din Municipiul Fetesti este de 90.000,00 lei si este destinata in intregime pentru domeniul sport, prevazuta in bugetul local la cap.6702.- Cultura, recreere si religie, supcapitolul 6702-0501 Sport, titlul II –Bunuri si servicii.
   Pentru a participa la selecţie , solicitanţii trebuie să faca dovada ca sunt, cluburi sportive-persoane juridice de drept privat, fără scop lucrativ care depun o propunere de proiect, sau să facă dovada afilierii la federaţia sportivă naţională de specialitate şi/sau la asociaţia pe ramură de sport locala, după caz.
   Acţiuni eligibile: acţiunile trebuie să se deruleze conform specificaţiilor din  Legea nr.350/2005 privind finanţările nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general şi din contractul de finanţare nerambursabilă încheiat între autoritatea finanţatoare şi beneficiari.
   Propunerile de proiect se vor primi, incepand cu data de 25 februarie 2016 la Registratura Primariei Municipiului Fetesti. Documentaţia pentru elaborarea proiectelor şi informaţii suplimentare se pot obţine de la  Directia Juridica din cadrul Primăriei Municipiului Fetesti.

Citeşte mai mult...
 
ANUNȚ
Marţi, 02 Februarie 2016 21:35

   Primăria Municipiului Fetești anuntă contribuabilii că plata impozitelor a fost reluată.
   Persoanele fizice care figurează cu datorii la plata taxelor și impozitelor pot beneficia, la inițiativa domnului primar, Gheorghe Catrinoiu, de scutirea cu 73,3% a majorărilor de întârziere, dacă debitul este achitat în totalitate. În acest sens, puteți depune o cere tip pentru scutire la registratura Primăriei Municipiului Fetești.
   otodată, feteștenii ale căror venituri lunare sunt mai mici decât venitul minim brut pe țară (1050 lei) ori constau în exclusivitate din indemnizație de șomaj sau ajutor social vor fi scutiți de la plata impozitului pe clădire și teren. Pentru a beneficia de acestă facilitate trebuie să depună la cerere, acte care să dovedească situația materială.
   De asemenea, persoanele fizice care plătesc impozitul pe anul în curs, până la 31 martie, beneficiază de bonusul de 10% din valoarea totală a acestuia.
   Trebuie menționat și faptul că feteștenii care au achitat impozitul până la clarificarea situației, vor primi diferența dintre suma achitată și cea recalculată.

Formular: Cerere Pentru Scutire de la Plata Majorarilor (format .pdf)

 
ANUNT
Miercuri, 20 Ianuarie 2016 22:53
   In conformitate cu prevederile art.7, alin.(1)-(12) din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, se aduce la cunostinta cetatenilor municipiului Fetesti urmatorul proiect de hotarare:

PROIECT DE HOTARARE pentru aprobarea Regulamentului privind deținerea câinilor și stoparea înmulțirii necontrolate a câinilor de rasă comună sau metiși în municipiul Fetești

   Persoanele interesate pot face propuneri si sugestii in vederea imbunatatirii acestui proiect, la sediul Primariei Fetesti- Compartiment Relatii cu Publicul,  tel 0243/364410 int.123, in termen de 10 zile de la afisarea prezentului proiect de hotarare.
   Proiectul poate fi accesat pe site-ul www.primariafetesti.ro.

Data afisarii
20.01.2016
 
Centenar Paraschiva Anton
Marţi, 12 Ianuarie 2016 21:59

 

 

   Primarul Municipiului Fetești, Gheorghe Catrinoiu, a felicitat-o, marti, 12 ianuarie, pe doamna Paraschiva Anton care a ajuns la venerabila varsta de 100 de ani.
   Nascuta in anul 1915 , distinsa doamna, a crescut 9 copii si a trait toate schimbarile majore ale lumii din ultimul veac.
   ”Ma bucura faptul ca am avut ocazia sa mai felicit o persoana din localitatea noastra care a ajuns la aceasta onorabila varsta. Am dorit sa transmit personal gandurile mele bune atat doamnei Paraschiva, cat si familiei sale si sa-i înminez un mic cadou ca semn de pretuire si respect. Totodata am speranta ca voi avea ocazia sa felicit si alti fetesteni care vor implini varsta de 100 de ani.”, a declarat edilul feteștean.

 


 

 
ANUNT Nr. 110 /06.01.2016
Vineri, 08 Ianuarie 2016 20:56

   Va aducem la cunostinta, referitor la locuintele pentru tineri , destinate inchirierii prin programe derulate de ANL,ca anual se intocmeste o lista de prioritati in care sunt inscrisi solicitantii din lista de prioritati a anului precedent, respectiv 2014, carora nu li s-au repartizat locuinte precum si solicitantii care au depus cereri pe parcursul anului 2015 si care indeplinesc criteriile de eligibilitate in conformitate cu prevederile Legii 152/1998, modificata si completata.  Repartizarea locuintelor ANL se face in limita fondului imobiliar disponibil, luandu-se in considerare locuintele libere din fondul existent.
   Incepand cu data de 20.01.2016 cei interesati pot depune documentele  in vederea obtinerii unei locuinte ANL, termenul limita pentru completarea si inregistrarea acestora fiind 20.02.2016.  
   Dosarele si completările înregistrate după această dată nu vor fi avute în vedere la stabilirea listelor de prioritati valabile pentru repartizarea locuintelor în anul 2016, care vor fi aprobate de către Consiliul Local.
   Pentru orice detalii si neclaritati va puteti adresa Compartimentului Patrimoniu din cadrul Primariei Municipiului Fetesti.

PRIMAR,
Gheorghe Catrinoiu

 
Comunicat - Boboteaza 2016
Miercuri, 06 Ianuarie 2016 22:10

   Primăria și Consiliul Local Fetești, la inițiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, au organizat miercuri 06 Ianuarie 2016, primul mare eveniment al anului ocazionat de Bobotează.
   Manifestările au început în jurul orei 11.00 cu “botezul” cailor la Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, după care participanții s-au deplasat la Stadionul din Parcul Mare, unde au avut loc trei probe și anume: „Cel mai frumos atelaj” (15 concurenți), „Cal și călăreț” (15 concurenți) si “Tracțiune” (11 concurenți).
    La proba de tracțiune câștigătorul a fost Ureche Alexandru, al cărui cal a tras utilajul agricol, care cantărea 3700 kg, pe o distanță de 19 m.
    La celelate probe clasamentul a fost următorul:
1.    Cel mai frumos atelaj:
•    Popescu Marian – locul I
•    Decu Ionuț - locul II
•    Burlacu Constantin – locul III
2.    Cal și călăreț:
•    Dode Cătălin – locul I
•    Stoica Mihai - locul II
•    Mocanu Marius – locul III
   Toți cei care au participat la cele trei probe au fost premiați.
   Juriul a fost format din patru consilieri locali : Stan Ion, Șoldan Gheorghe, Petrescu Dorin și Pană Constantin).
   Premiile au constat în harnașamente pentru cai.
   Concurenții si spectatorii s-au deplasat, după aceea, la Brațul Borcea (la Pensiunea ”La Popescu”) pentru aruncarea și scoaterea crucii din apă.
   Dintre cei șaisprezece tineri care au cutezat să intre  în apă, după crucea aruncată de către preotul Iliescu Nicolae, Chiriac Ștefan a fost cel care a reușit să o prindă. Acesta dar și ceilalți tineri au fost premiați de către administrația locală.

Primarul Municipiului Fetești,
Gheorghe Catrinoiu


Galerie foto Boboteaza 2016 (click aici)

 
Mai multe articole..
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Pagina 10 din 43
Romanian Bulgarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
PLAN LOCAL de APARARE IMPOTRIVA INUNDATIILOR pe PERIOADA 2014 - 2017 *** C.L.S.U. Fetesti

Date Caracteristice de Aparare a Obiectivelor Inundabile (PDF)

Plan de Situatie 1 (PDF)

Plan de Situatie 2 (PDF)

Circulara Solvit (PDF)
Facebook - Primaria Fetesti
Organizare si Functionare
Directii si Departamente
Informare Publica
Informatii
Economie
Proiecte
Centru Media
Actualizat la: 15-12-2017.
by Xtin Computers