Home
26 . 05 . 2018
Anunt 1182/03.02.2017
Miercuri, 08 Februarie 2017 21:44
   Va aducem la cunostinta, referitor la locuintele pentru tineri, destinate inchirierii prin programe derulate de ANL, ca anual se intocmeste o lista de prioritati in care sunt inscrisi solicitantii din lista de prioritati a anului precedent  respectiv 2015, carora nu li s-au repartizat locuinte precum si solicitantii care au depus cereri pe parcursul anului 2016 si care indeplinesc criteriile de eligibilitate in conformitate cu prevederile Legii 152/1998, modificata si completata.  
   Pana la data de 28.02.2017, cei interesati pot depune documentele  in vederea completarii si actualizarii dosarelor ANL.
   Repartizarea locuintelor ANL, se face in limita fondului imobiliar disponibil, luandu-se in considerare locuintele libere din fondul existent.    
   Completările înregistrate după această dată, nu  se vor lua in considerare, la stabilirea listelor de prioritati valabile pentru repartizarea locuintelor în anul 2017, care vor fi aprobate de către Consiliul Local.
   Pentru orice detalii si neclaritati va puteti adresa Compartimentului Patrimoniu, din cadrul Primariei Municipiului Fetesti .

PRIMAR,
Sorin GAFITOI

Directia Dezvoltare
Ing.Bordusanu Felicia

Compartiment Patrimoniu,
Stefan Ion
 
Romanian Bulgarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Organizare si Functionare
Directii si Departamente
Informare Publica
Economie
Proiecte
Centru Media
by Xtin Computers