Home Proiecte cu Fonduri Europene
16 . 11 . 2018
Proiecte cu fonduri europene

Modernizarea structurii agricole – drumuri de exploataţie
”Modernizarea infrastructurii agricole prin reabilitarea drumurilor agricole de exploataţie în Municipiul Feteşti, jud. Ialomiţa”.
Acest obiectiv este derulat prin Programul PNDR (Programului Naţional de Dezvoltare Rurală pentru perioada 2007 - 2013), finanţat prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală – Masura 125 a, având o valoare eligibilă de 999.902 €, care presupune reabilitarea cu asfalt/piatră a 9,298 km drumuri de exploataţie agricolă.
Proiectul este în curs de derulare.
    Stație de epurare la standarde europene
Construirea staţiei de epurare face parte din proiectul „Asistenţă Tehnică pentru Reabilitarea şi Modernizarea Sistemului de Alimentare cu Apă şi Canalizare în Regiunea Constanţa – Ialomiţa”
care este implementat la Feteşti , prin  Programul Operaţional Sectorial  de  Mediu de catre SC RAJA SA. Contractul privind executarea lucrărilor s-a semnat în luna octombrie 2011, iar in prezent este realizat in proportie de 80%,având termen de finalizare anul 2014 .
De asemenea , lucrarile la reţeaua de canalizare  au  fost finalizate pentru cartierele Colonişti si Vlaşca urmând ca până in anul 2014 sa fie finalizate lucrările şi pentru cartierele Fetesti Gara  şi Fetesti – Oras.                                                                                                                                                                                                            
      

 


Romanian Bulgarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Directii, Servicii si Compartimente
Informare Publica
Economie
Proiecte
Centru Media
by Xtin Computers