Ultimele noutăți
Anunt Carduri Masa Calda

Anunt Carduri Masa Calda

 

 

 

ANUNȚ

 

 

 

U.A.T. Municipiul Fetești va desfășura în luna noiembrie, distribuirea tichetelor sociale/card masă caldă, care provin din stocurile de intervenție comunitare destinate categoriilor de persoane cele mai defavorizate din România, în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – P.O.A.D., finanțat prin fonduri de la Uniunea Europeană.

 

În  conformitate cu prevederile OUG 115/16.07.2020 privind unele măsuri pentru sprijinirea categoriilor de persoane cele mai defavorizate  care beneficiază de mese calde pe bază de tichete sociale pe suport electronic pentru mese calde, acordate din fonduri externe nerambursabile, precum şi unele măsuri de distribuire a acestora, beneficiarii programului, prevăzuți la art. 3, alin. (2), lit. a) sunt:

   persoanele care au împlinit vârsta de 75 de ani sau peste această vârstă, care beneficiază de indemnizaţia socială pentru pensionari sau alte drepturi prin legi cu caracter special, plătite prin case teritoriale de pensii.

 

În cazul în care destinatarii finali beneficiază de mai multe indemnizaţii sau venituri din pensii aflate în plată, iar valoarea cumulată a acestora depăşeşte valoarea indemnizaţiei sociale pentru pensionari, aceştia nu beneficiază de tichete sociale pe suport electronic pentru mese calde.

 

Tichetele sociale/card masă caldă vor fi distribuite în incinta fostului spital, din cartierul Fetești Oraș, strada Călărași nr. 475.

 

Totodată, beneficiarii OUG 115/2020, în momentul ridicării tichetelor sociale/card masă caldă trebuie să prezinte următoarele documente:

                cartea de identitate a titularului în original și copie împreună cu fotocopia ultimului cupon de pensie;

 

*Perioada în care beneficiarii vor putea ridica tichetele sociale/card masă caldă va fi anunțată ulterior.

 

Primarul Municipiului Fetești,

Laurențiu SONCHERECHE

Sari la conținut