Ultimele noutăți
CRESTERTEA EFICIENTEI ENERGETICE LICEUL TEHNOLOGIC DE INDUSTRIE ALIMENTARA, STRADA SIRENEI, CORP C SI CORP D, FETESTI, COD SMIS 115484.

CRESTERTEA EFICIENTEI ENERGETICE LICEUL TEHNOLOGIC DE INDUSTRIE ALIMENTARA, STRADA SIRENEI, CORP C SI CORP D, FETESTI, COD SMIS 115484.

 

 

 

Primaria Municipiului Fetesti, in calitate de beneficiar, a demarat in data de 04.09.2018, proiectul cu titlul „Cresterea eficientei energetice Liceul Tehnologic de Industrie Alimentara – str. Sirenei, nr.48 – Corp C si Corp D, Fetesti ”, cod SMIS 115484, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020 ,Axa prioritară 3 – Sprijinirea  tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, Operațiunea B – Clădiri Publice.
Perioada de implementare:  39 luni
Valoarea toatala a contractului este de 2.160.498,72 LEI dupa cum urmeaza:
Valoarea eligibila a proiectului   1.777.500,03 LEI
Valoarea eligibila nerambursabila din FEDR  1.510.087,03 LEI
Valoare eligibila nerambursabila din bugetul national  231.075,00 LEI
Cofinantare eligibila a Beneficiarului  35.550,00 LEI

Scopul proiectului:

Scopul proiectului vizeaza cresterea eficientei energetice in cladirile publice ale Liceului Tehnologic de Industrie Alimentara – corp C si corp D  din Fetesti prin derularea de lucrari de interventie cu scopul termoizolarii cladirii, modernizarii instalatiei de preparare si distributie a agentului termic si a apei menajere, inclusiv utilizarea de surse regenerabile pentru asigurarea necesarului de energie, precum si alte lucrari conexe.

Obiectivele specifice ale proiectului:

Doua corpuri de cladire eficiente din punct de vedere energetic prin realizarea de lucrari de  interventie ce vizeaza:
1) Lucrari de reabilitare termica a anvelopei ;
2) Lucrari de reabilitare termica  a sistemului de incalzire/ a sistemului de furnizare a apei calde de consum;
3) Lucrarile de reabilitare/modernizare a instalatiei de iluminat in cladiri;

Rezultate asteptate:

Energia produsa din surse regenerabile va atinge un nivel de 19,18% din totalul consumului de energie primara al cladirii reabilitate Corp C.
Energia produsa din surse regenerabile va atinge un nivel de 19,70% din totalul consumului de energie primara al cladirii reabilitate Corp D.
Doua cladiri beneficiaza de crestere energetica.
Energia produsa din surse regenerabile va atinge un nivel 19,30% din totalul consum energie primara al cladirii reabilitate pentru cele doua corpuri la nvel de proiect.

Pentru informatii detaliate despre programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati http://www.fonduri-ue.ro/ , precum si Programul Operational Regional 2014-2020, www.inforegio.ro si pagina de Facebook a programului facebook.com/inforegio.ro

 

Sari la conținut