Ultimele noutăți

Proiectului “Eficiență și performanță în administrația publică locală a Municipiului Fetești”

Conferința de încheiere a proiectului “Eficiență și performanță în administrația publică locală a Municipiului Fetești”cofinanțat din Fondul Social European, s-a desfășurat joi, 20 ianuarie, la Galeriile de artă “Lumina”.
Obiectivul specific al proiectului a constat în dezvoltarea și implementarea unui sistem informatic integrat privind simplificarea procedurilor interne de lucru și reducerea birocrației pentru cetățenii municipiului, precum și dezvoltarea cunoștințelor și abilităților personalului din UAT Fetesti.
Cele 20 de module și aplicații, care au fost introduse, facilitează: încasarea online a taxelor și impozitelor, comunicarea online cu administratorii de blocuri, evidența parcărilor, gestionarea patrimoniului public și privat, harta interactivă, managementul și arhiva electronică, serviciul online registru agricol, precum și publicarea automată pe site a unor informații de interes public.
Valoarea totală a proiectului a fost de 2.062.785,40 lei din care 98% au fost bani nerambursabili din Fondul Social European și din Bugetul Național. Valoarea cofinanțată de beneficiar a fost de 41.021,12 lei.

Vizualizează Anunțul de finalizare al proiectului dând click aici.

Sari la conținut